Σειρά Διαδικτυακών Σεμιναρίων από την Baker Tilly South East Europe

Η Baker Tilly South East Europe ολοκλήρωσε σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων που είχαν προγραμματιστεί για τον Ιούνιο 2021.

Συγκεκριμένα στις 24 Ιουνίου 2021 σε συνεργασία με την Baker Tilly Λιβάνου πραγματοποιήθηκε σεμινάριο με θέμα «Η Κύπρος ως κέντρο διεθνών δραστηριοτήτων», όπου παρουσιάστηκαν τα κύρια πλεονεκτήματα της Κύπρου ως χώρα επιλογής διαφόρων επιχειρηματιών και  το φορολογικό σύστημα της Κύπρου.

Στις 29 Ιουνίου σε συνεργασία με την MHA MacIntyre Hudson και την Baker Tilly Ολλανδίας διοργανώθηκε σεμινάριο με θέμα «Φορολογικές Ενημερώσεις». Εκ μέρους της Baker Tilly South East Europe μίλησε ο κ. Νεόφυτος Νεοφύτου, Επικεφαλής Φορολογικών Υπηρεσιών, ο οποίος ανάλυσε τα τελευταία φορολογικά νέα στην Κύπρο συμπεριλαμβανομένων νομοθετικών αλλαγών που τέθηκαν σε ισχύ το 2020 αλλά και αλλαγών που αναμένεται να εφαρμοστούν κατά το 2021. Στη συνέχεια η κα. Alison Horner και ο κ. Patrick King εκ μέρους της MHA MacIntyre Hudson αναφέρθηκαν στο Brexit και τις επακόλουθες φορολογικές αλλαγές στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Την Baker Tilly Ολλανδίας εκπροσώπησε ο κ. Jordi van der Struis ο οποίος ανέπτυξε το θέμα της διπλής φορολογίας Κύπρου - Ολλανδίας αλλά και για διεθνής φορολογικές αλλαγές.

Τέλος στις 30 Ιούνιου 2021, η Baker Tilly South East Europe φιλοξένησε τον κ. Adam Grainger, Διευθυντή Υπηρεσιών Πληροφορικής της Baker Tilly International και τον κ. Ανέστη Δημόπουλο, Επικεφαλή Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Διαχείρισης Κινδύνων και Ψηφιακών Τεχνολογιών της Baker Tilly Ελλάδας, οι οποίοι συζήτησαν για τις «Ψηφιακές Ευκαιρίες και Προκλήσεις που δημιουργήθηκαν από τoν Covid-19».

Τα διαδικτυακά σεμινάρια είχαν μεγάλο ενδιαφέρον και οι συμμετέχοντες έθεσαν αξιόλογες ερωτήσεις κατά το τέλος των σεμιναρίων που βοήθησαν στην περαιτέρω συζήτηση και ανάλυση των θεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με μελλοντικά σεμινάρια της Baker Tilly South East Europe: https://www.bakertilly.com.cy/2021/06/15/baker-tilly-south-east-europe-webinars

Σχετικά με την Βaker Tilly South East Europe:

Η Baker Tilly South East Europe είναι ένα κορυφαίο δίκτυο ελεγκτών, λογιστών, φορολογικών και επιχειρηματικών συμβούλων, οποία λειτουργεί υπό ενοποιημένη δομή, υπό τη διεύθυνση μιας ενιαίας, κεντρικής ομάδας διαχείρισης, η οποία λειτουργεί μέσω 7 γραφείων σε 5 χώρες (Κύπρος, Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Μολδαβία)  από 24 διευθυντές και περισσότερους από 350 επαγγελματίες. Η Baker Tilly South East Europe είναι ανεξάρτητο μέλος της Baker Tilly International.

Δειτε Επισης

Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour
Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος