Η Π.Ο.Ε.Δ. συνεχίζει με την ALTIUS INSURANCE LTD

Η ALTIUS INSURANCE LTD και η Παγκύπρια Οργάνωση Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.) επικύρωσαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους για την ασφάλιση των μελών της Π.Ο.Ε.Δ., μέσω του ομαδικού σχεδίου Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης ALTIUS ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΗ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ.

Η συνεργασία της Π.Ο.Ε.Δ και της Altius Insurance αριθμεί 18 χρόνια επιτυχιών, παρέχοντας στα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ. ολοκληρωμένη ασφαλιστική κάλυψη νοσηλείας.

Στο πλαίσιο διεύρυνσης της παραπάνω συνεργασίας, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, η ALTIUS INSURANCE LTD προσφέρει στα μέλη της Π.Ο.Ε.Δ πέρα από τις ασφάλειες ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, μειωμένα ασφάλιστρα και στις ασφάλειες γενικών κλάδων οι οποίες περιλαμβάνουν ασφαλίσεις περιουσίας και οχημάτων.

Μέσα από τη συνεργασία αυτή παρέχεται, επίσης, ενίσχυση προς το Ειδικό Ταμείο Μελών της Π.Ο.Ε.Δ. το οποίο βοηθά οικονομικά εκπαιδευτικούς μέλη της,  για θέματα τα οποία αφορούν την υγεία των μελών της Οργάνωσης.

Στη φωτογραφία ο κ. Ευάγγελος Αναστασιάδης Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής της ALTIUS INSURANCE LTD μαζί με την κ. Μύρια Βασιλείου, Πρόεδρο της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.) κατά την υπογραφή ανανέωσης της συνεργασίας, στα κεντρικά γραφεία της Παγκύπριας Οργάνωσης Ελλήνων Δασκάλων (Π.Ο.Ε.Δ.).

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συνάντησης τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας και το υγειονομικό πρωτόκολλο για την αποφυγή εξάπλωσης της COVID-19.

Δειτε Επισης

Πώς οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος του στόλου τους αυξάνοντας την ασφάλεια στους δρόμους
Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού
Σύσταση Δικτύου Επιχειρήσεων Καινοτομίας από την ΟΕΒ
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας
Ο νέος πρόεδρος των πολιτικών μηχανικών-Το κεντρικό Δ.Σ. του ΣΠΟΛΜΗΚ για την τριετία 2024-2027
Σημαντικές κοινωνικές δράσεις από ACTTA για τη συμπλήρωση 70 χρόνων από την ίδρυσή του