Η επιτυχία έχει γένος… διαδικτυακό

Γνωρίζετε τι λέγεται για εσάς (το brand, το προϊόν, την υπηρεσία, την εταιρεία σας) στα social media; Είναι αποτελεσματικές οι online καμπάνιες σας; Έχετε επαρκή ανάλυση δεδομένων για την επένδυση (ROI) σας αυτή; Πως σας βλέπουν οι πελάτες σε σχέση με τους ανταγωνιστές σας;

Η έλλειψη παρακολούθησης και μέτρησης των social media οδηγεί σε άσκοπες δαπάνες που ορισμένες φορές, οδηγεί στις εταιρείες να αφήσουν εντελώς τα κοινωνικά μέσα. Η επένδυση σε εργαλεία παρακολούθησης των social media βοηθούν, ευκολά και γρήγορα, στην παρακολούθηση, επεξεργασία και ανάλυση δεδομένων με απώτερο στόχο την μέγιστη  απόδοση των καμπανιών σας!

Η Infocredit Group παρουσιάζει την Νούμερο Ένα Πλατφόρμα Παρακολούθησης Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης  Talkwalker με πελάτες της να αποτελούν τα μεγαλύτερα brands του κόσμου όπως Addidas, Accor Hotels, US Bank, Yves Rocher και άλλους.

Το Talkwalker είναι μια user-friendly πλατφόρμα που δίνει πρόσβαση σε εταιρίες, οργανισμούς και διαφημιστικά γραφεία σε δεδομένα που απορρέουν από τα κοινωνικά δίκτυα ενισχύοντας στο κτίσιμο μιας οργανωμένης και στοχευμένης ψηφιακής καμπάνιας. Σας βοηθά να παρακολουθείτε στενά και με ευκολία, τον ανταγωνισμό και την απόδοσης του ενώ με τις κατάλληλες ρυθμίσεις, μπορείτε να λαμβάνετε καθημερινά ειδοποιήσεις, ανάλογα με τους digital στόχους σας.

Εγγραφείτε τώρα στην διαδικτυακή παρουσίαση με θέμα "Power of Social Listening and Analytics for the Organization" που διοργανώνεται στις 29 Ιουνίου στις 16.00 (EEST) και ανακαλύψτε τα πάντα για αυτή την πρωτοποριακή πλατφόρμα που αλλάζει την πληροφόρηση και αξιολόγηση των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης.

Στην παρουσίαση θα συζητηθεί η σημασία της κοινωνικής ακρόασης σε σχέση με την φήμη μιας εταιρείας, πρακτικές συμβουλές για το πώς μπορεί να εφαρμοστεί στο πλαίσιο της ψηφιακής στρατηγικής σας και θα ενημερωθείτε για το πως κορυφαίες εμπορικές επωνυμίες διεθνώς έχουν αξιοποιήσει (και επωφεληθεί) στο έπακρον από το συγκεκριμένο εργαλείο.

Η παρουσίαση απευθύνεται σε διαφημιστικά γραφεία, ΜΜΕ, γραφεία δημοσιών σχέσεων, διευθυντές και στελέχη: μάρκετινγκ, επικοινωνίας, δημοσίων σχέσεων, account executives, σύμβουλους μάρκετινγκ και άλλα στελέχη που επιθυμούν να ενημερωθούν.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Talkwalker, επικοινωνήστε στο +357 22 238 242 (κα Εύη Σταύρου) ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο estavrou@infocreditgroup.com.

Δειτε Επισης

Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour