Πώς να επιταχύνετε τον ψηφιακό μετασχηματισμό σας

Σε μία περίοδο που διέπεται από διαρκώς μεταβαλλόμενες και απρόβλεπτες συνθήκες, οι επιχειρήσεις -κάθε μεγέθους- καλούνται να επιταχύνουν τον ψηφιακό μετασχηματισμό τους και να επανασχεδιάσουν τις διαδικασίες τους. Και η άμεση λήψη πρωτοβουλιών για ψηφιακό μετασχηματισμό αποτελεί την αναγκαία συνθήκη για να διασφαλιστεί η επιχειρηματική συνέχεια και να επιτευχθεί η περαιτέρω βιωσιμότητα και επιχειρηματική ανάπτυξη. 

Στις εταιρείες που βοηθούν επιχειρήσεις να κάνουν τα σωστά βήματα προς τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό τους αξιοποιώντας τις ψηφιακές τεχνολογίες περιλαμβάνεται η ΙΒΜ. Η τελευταία συνεργάζεται με οργανισμούς του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα της χώρας, προσφέροντας υψηλού επιπέδου τεχνογνωσία που φθάνει σε βάθος, καθώς και υψηλών προδιαγραφών επιχειρηματικές συμβουλευτικές υπηρεσίες. 

Με αυτό τον τρόπο ενισχύει την προσπάθεια των επιχειρήσεων σε οποιοδήποτε στάδιο του μετασχηματισμού και αν βρίσκονται αυτές.

Συνδυάζοντας τη γνώση και τις επιχειρηματικές πρακτικές που υλοποιήθηκαν σε κορυφαίες εταιρείες παγκοσμίως καθώς και την ενσωμάτωση των πιο σύγχρονων  τεχνολογικών τάσεων, η ΙΒΜ μπορεί να βοηθήσει την επιχείρηση σας να υλοποιήσει έναν τρόπο και ένα μοντέλο εργασίας το οποίο οικοδομείται πάνω σε πραγματικές πληροφορίες και προβλέψεις βάσει δεδομένων, ενώ  στηρίζεται  στην ασφάλεια, την αυτοματοποίηση των εργασιών και τον εκσυγχρονισμό των εφαρμογών.

Πως να μετασχηματίσετε την επιχείρηση
Κλειδί σε αυτή την προσπάθεια είναι η υιοθέτηση τεχνολογιών cloud, οι οποίες έχουν αποδειχθεί ότι είναι ο κατάλληλος τρόπος για να επιταχυνθεί η διαδικασία του επιχειρηματικού και ψηφιακού μετασχηματισμού. Αυτό επιτυγχάνεται με μία σειρά από κινήσεις όπως η αξιοποίηση της τεχνολογικής ευελιξίας που προσδίδει η αρχιτεκτονική hybrid multi-cloud, μέσω της ανοιχτής πλατφόρμας Red Hat® OpenShift®. 

Επίσης, μία επιχείρηση μπορεί να δημιουργήσει νέες custom εφαρμογές ή να εκσυγχρονίσει τις ήδη υπάρχουσες και να τις υλοποιήσει σε cloud περιβάλλον. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί να μειώσει την πολυπλοκότητα και τον χρόνο που απαιτείται για τη διάθεση ενός προϊόντος/λύσης στην αγορά, να αυξήσει την παραγωγικότητα αλλά και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες για καινοτομία.

Μετασχηματίζοντας το επιχειρηματικό μοντέλο
Σημείο – κλειδί σε όλη τη διαδικασία είναι ο σχεδιασμό της επιχειρηματικής στρατηγικής με γνώμονα την εμπειρία του πελάτη. Η προσέλκυση πελατών μπορεί να επιτευχθεί με εξατομικευμένη επικοινωνία αλλά και μέσω εμπορικών προτάσεων που βασίζονται στη ζήτηση. Προβλέψτε τις προσδοκίες τους και τις ανάγκες τους και ξεκλειδώστε με αυτόν τον τρόπο νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες. Προβείτε σε αυτοματοποίηση της εξυπηρέτησης και δημιουργήστε αξία και μακροπρόθεσμη προοπτική για τους πελάτες σας.

Μεγάλο ρόλο, επίσης, παίζει και η βελτίωση της αποτελεσματικότητας των χρηματοοικονομικών διαδικασιών μιας επιχείρησης και η δημιουργία ανθεκτικών, ευέλικτων και βιώσιμων εφοδιαστικών αλυσίδων. Η προσέγγιση των συμβουλευτικών υπηρεσιών της ΙΒΜ, στοχεύει σε απτά αποτελέσματα και με τη χρήση κορυφαίων τεχνολογιών αιχμής, μπορεί να βοηθήσει μία επιχείρηση να δημιουργήσει έξυπνες ροές εργασίας, να χρησιμοποιήσει αποτελεσματικά τα δεδομένα της για τη λήψη εμπεριστατωμένων και αυτοματοποιημένων αποφάσεων και να ενδυναμώσει το ανθρώπινο δυναμικό της.

Αξιοποιώντας τα δεδομένα
Στις περισσότερες περιπτώσεις,  οι υπάρχουσες αρχιτεκτονικές δεδομένων, δεν μπορούν να καλύψουν τις επιχειρηματικές ανάγκες για ευελιξία, ταχύτητα και καινοτομία στη νέα σύγχρονη πραγματικότητα.

Οι συμβουλευτικές υπηρεσίες της ΙΒΜ μπορούν να βοηθήσουν μία επιχείρηση να αξιοποιήσει το σωστό σύνολο δεδομένων και να ενσωματώσει δεδομένα από διαφορετικές εφαρμογές και πλατφόρμες σε ένα περιβάλλον multicloud. Δημιουργήστε αυτοματοποιημένες ροές εργασίας, πλατφόρμες και εμπειρίες χρηστών, επιταχύνετε την ενσωμάτωση τεχνολογιών AΙ και αποκτήστε μια  σύγχρονη ενοποιημένη πλατφόρμα δεδομένων για την επιχείρησή σας.

Προκειμένου να ενημερωθεί μία επιχείρηση για τις τεχνολογίες και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες της που μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας ώστε να δρομολογήσετε με τον πιο αποδοτικό τρόπο τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό της επιχείρησής σας, η ΙΒΜ διοργανώνει μία ψηφιακή εκδήλωση την

Δευτέρα 12 Ιουλίου, 2021 στις 15:00 – 17:00

Η στρατηγική της ΙΒΜ επικεντρώνεται στην παραγωγή αξίας για τους πελάτες της, λειτουργώντας ως σύμβουλος του επιχειρηματικού τους μετασχηματισμού. Καλύπτει ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών περιοχών και το έργο της βασίζεται:

  • Στην τεχνολογική πλατφόρμα Red Hat Open Shift η οποία υλοποιείται είτε on-premise είτε σε cloud hyperscalers.
  • Στη δημιουργία ενός οικοσυστήματος στρατηγικών συνεργασιών, στις οποίες  συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων η Adobe, η Salesforce και η SAP.
  • Στην υιοθέτηση ενός ανοιχτού, σύγχρονου τρόπου εργασίας και σχεδιασμού των έργων μετασχηματισμού. 

H IBM, βοηθά στον μετασχηματισμό του τρόπου με τον οποίο επιτελείται η  επιχειρηματική δραστηριότητα στους πελάτες της καθώς και του τρόπου με τον οποίο οι επιχειρήσεις αλληλοεπιδρούν εν συνεχεία με τους δικούς τους πελάτες.

Για την online εγγραφή σας, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ και περιηγηθείτε στην πλατφόρμα της εκδήλωσης εδώ

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας