Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Alfa Romeo Stelvio VELOCE: Δικό σου με όφελος 9.000 ευρώ

Το απόλυτο σπορ SUV, Alfa Romeo Stelvio, ανανεώθηκε και βρίσκεται στην Κύπρο με ακόμη πιο δυναμικό χαρακτήρα, και με χαμηλότερο κόστος αγοράς και χρήσης χάρη στους κινητήρες Euro 6D-Final.

Το πρώτο SUV στην ιστορία της Alfa Romeo δεν θα μπορούσε παρά να είναι απόλυτα πιστό στη θρυλική κληρονομιά της μάρκας, η οποία χαρακτηρίζεται από το στιλ, τον σπορ χαρακτήρα και την οδηγική απόλαυση.

Βασισμένο στην πρωτοποριακή πλατφόρμα “Giorgio”, το Stelvio έθεσε ένα νέο μέτρο σύγκρισης στη δημοφιλή κατηγορία των SUV, προσφέροντας παράλληλα με την πρακτικότητα και τον επιβλητικό χαρακτήρα του, μια πρωτόγνωρη οδηγική αίσθηση όπου ο οδηγός βρίσκεται στο επίκεντρο, όπως και σε κάθε Alfa Romeo.

Κορυφαία απόδοση και απόλυτη ασφάλεια

Βάζοντας στο επίκεντρο τον οδηγό, το Alfa Romeo Stelvio, εφοδιάζεται στο σύνολο της γκάμας του με μια σειρά μηχανικών μερών που εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και χαμηλό βάρος, ενώ το κορυφαίο σύστημα τετρακίνησης Q4, προσφέρει την απόλυτη οδηγική εμπειρία ενός πισωκίνητου αυτοκινήτου, με την ασφάλεια που παρέχει η τετρακίνηση. Η εφαρμογή μιας πλήρους σειράς προηγμένων συστημάτων υποβοήθησης (ADAS) προστατεύουν τον οδηγό και τους επιβάτες σε κάθε συνθήκη, δίνοντας τη δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης και χάρη στο σύστημα πολυμέσων και οθόνης αφής, το Stelvio χαρίζει ακόμα μεγαλύτερες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Τέλος, ο πλούσιος εξοπλισμός του συνοδεύεται από την αναβαθμισμένη εργονομία της καμπίνας, προσφέροντας επιπλέον αποθηκευτικούς χώρους, ασύρματη φόρτιση κινητού και θύρες USB.

Περισσότερες επιλογές και οδηγική απόλαυση, με χαμηλότερο κόστος

Η εφαρμογή των κινητήρων προδιαγραφών Euro 6D-Final σε όλη την γκάμα του Alfa Romeo Stelvio, προσφέρει την ίδια υψηλή απόδοση, από 220 έως 510 ίππους, με σημαντικά χαμηλότερες τιμές αγοράς.

H CiC Automasters εξασφάλισε συγκεκριμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων Stelvio, διαμορφωμένα με τον πλέον κορυφαίο εξοπλισμό και τα διαθέτει με μοναδική ελκυστική πρόταση απόκτησης για περιορισμένο χρονικό διάστημα και μέχρι εξαντλήσεως των συγκεκριμένων αυτοκινήτων. Την τρέχουσα περίοδο το Alfa Romeo Stelvio VELOCE προσφέρεται σε ειδικές προσφορές και οι τυχεροί αγοραστές μπορούν να το αποκτήσουν με όφελος που φτάνει τις 9.000 ευρώ, για το STELVIO VELOCE 2.0 Petrol, Auto 280hp, AWD και STELVIO VELOCE 2.2 Auto Diesel 210hp, AWD.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου