Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Εννέα ασφαλιστές της MetLife Κύπρου βραβεύονται από την MetLife EMEA

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε από την ΜetLife EMEA η διαδικτυακή τελετή βράβευσης «EMEA Agency Annual Award Ceremony 2020» η οποία έλαβε χώρα την Τετάρτη 26 Μαΐου με τη συμμετοχή δεκαεφτά χωρών από το EMEA region. Ανάμεσα στις βραβεύσεις κορυφαίων Υποκαταστημάτων, Ομάδων και Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, οι εννέα (9) προήλθαν από την MetLife Κύπρου.

Ο κύριος Marcin Borowiec, Vice President, EMEA Head of Face to Face Distribution, συντόνισε με επιτυχία την τελετή, ευχαριστώντας και συγχαίροντας όλο το δίκτυο Πωλήσεων της κάθε χώρας ξεχωριστά για τα πολύ καλά αποτελέσματα, παρόλες τις προκλήσεις του 2020. Επίσης, τίμησαν με την παρουσία τους την τελετή βράβευσης ο Michel Khalaf MetLife President & CEO, η Nuria Garcia Senior Vice President, Head of EMEA καθώς και ο Dirk Ostijn, President, MetLife Japan.

Τον συντονισμό της τελετής για την Κύπρο ανέλαβαν ο Head of Face to Face Κύπρου Ζάχαρίας Τζερμνιάς καθώς και η Marketing & Communications Manager Έλενα Δημοσθένους, οι οποίοι ευχαρίστησαν και συγχάρηκαν τους διακριθέντες, αλλά και όλο το Δυναμικό Πωλήσεων της Κύπρου για τις πολύ ψηλές αποδόσεις τόσο σε τοπικό όσο και σε επίπεδο ΕΜΕΑ. Αυτό επιτεύχθηκε με σωστό προγραμματισμό, τον απαιτούμενο επαγγελματισμό που διέπει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της MetLife, καθώς και με την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών. Ακολούθησε η απονομή των βραβείων στους εννέα ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που διακρίθηκαν, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ανάμεσα στα βραβεία τα δύο είναι EMEA VIP.

 

Οι βραβεύσεις αφορούσαν τις ακόλουθες κατηγορίες:

  • Κλάδος Ομαδικών Ασφαλίσεων Ζωής, Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης, Ατυχημάτων και Υγείας
  • Κλάδος Ατυχημάτων και Υγείας
  • Κλάδος Ζωής
  • EMEA VIP AWARDS

 

«Αν και η τελετή γίνεται διαδικτυακά, επαναβεβαιώνουμε για ακόμη μία φορά ότι αποτελεί πηγή έμπνευσης η μεγάλη επιτυχία των συναδέλφων μας σε ένα περιβάλλον με τόσες προκλήσεις. Οι ομάδες της Κύπρου είναι η απτή απόδειξη της ευελιξίας και της επιτυχίας μας, ανεξαρτήτως των εξωτερικών παραγόντων. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους γιατί αποτελούν ζωντανά παραδείγματα αποδεδειγμένης επιτυχίας προς τις τωρινές και μελλοντικές μας φιλοδοξίες. Η κινητήριος δύναμη που μας ενδυναμώνει την αυτοπεποίθηση για ανάπτυξη τα χρόνια που  έρχονται.» ανάφερε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Αποστολίδης General Manager Ελλάδας & Κύπρου.

 

Δειτε Επισης

Κεντρο Κοινωνικης Καινοτομίας: Πραγματοποίησε ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες