Στο επίκεντρο η Κύπρος ενόψει του 7oυ International Funds Summit

InBusinessNews  11/06/2021 11:11
Στο επίκεντρο η Κύπρος ενόψει του 7oυ International Funds Summit

Στο επίκεντρο η Κύπρος ενόψει του 7oυ International Funds Summit

InBusinessNews  11/06/2021 11:11

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για επενδυτικά ταμεία αναμένεται να βρεθεί η Κύπρος ενόψει του 7oυ International Funds Summit το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια της Ευρώπης με συμμετέχοντες από πέραν των 30 χωρών. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 1-2 Νοεμβρίου στη Λευκωσία στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia σε υβριδική μορφή, ενώ  αναμένεται να το παρακολουθήσουν 600 και πλέον επαγγελματίες εξωτερικού από τον κλάδο των επενδύσεων, καθώς και διαχειριστές περιουσιακών στοιχείων από Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ασία, Ρωσία και ΗΠΑ.

To συνέδριο διεξάγεται στο πλαίσιο των προσπαθειών ώστε η Κύπρος να καταστεί κέντρο επενδύσεων και οι σύνεδροι που θα συμμετέχουν θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν από κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου για το μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό τοπίο στον τομέα των υπηρεσιών διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, τους τρόπους συλλογικής αντιμετώπισης των διεθνών κριτηρίων, τις προκλήσεις συμμόρφωσης με τη διεθνή τυποποίηση, τη ρύθμιση και τη νομική συμμόρφωση.

Η Σύνοδος Κορυφής θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή και θα υποδεχθεί στην Κύπρο ομιλητές και εκπροσώπους που μπορούν να ταξιδέψουν και θα μεταδώσει το event online σε όσους δεν θα μπορούν να παραστούν διά φυσικής παρουσίας. Η διαδραστική πλατφόρμα θα ενισχύσει την εμπειρία και θα επιτρέψει την πραγματοποίηση πολύτιμων αλληλεπιδράσεων.

Μεγάλο ενδιαφέρον από ηχηρά ονόματα

Τεράστιο αποδεικνύεται το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο συνέδριο με τους συμμετέχοντες να προσέρχονται στην Κύπρο από όλες τις ηπείρους και από χώρες όπως Ινδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ισραήλ, Λίβανο, Ρωσία, Αίγυπτο, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λουξεμβούργο, Σουηδία, Ουκρανία, Γερμανία, Ιταλία, Μπαχρέιν, Βέλγιο, Καναδά, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ιορδανία, Μάλτα, Μόνακο, Ολλανδία, Κατάρ, Σαουδική Αραβία, Σιγκαπούρη, Ισπανία, Ελβετία και ΗΠΑ. Οι συμμετέχοντες θα εκπροσωπήσουν μεγάλες και γνωστές εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των επαγγελματικών υπηρεσιών στο εξωτερικό, όπως διεθνή δικηγορικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, ελεγκτικά γραφεία, διαχειριστές επενδυτικών ταμείων, εταιρείες διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων, συμβουλευτικές επιχειρήσεις, επενδυτικές τράπεζες και εταιρείες παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Οι συμμετέχοντες στο «7o International Funds Summit» θα έχουν, επίσης, την ευχέρεια να συζητήσουν τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και τι σημαίνουν για τον τομέα των επενδυτικών ταμείων, ενώ θα μπορέσουν να αποκτήσουν εμπειρία μέσα από τα διαλείμματα δικτύωσης συνομιλώντας με ηχηρά ονόματα της βιομηχανίας.

Στο Συνέδριο θα συμμετάσχουν επίσης διακεκριμένοι ομιλητές, όπως:

•             José Manuel Campa, Chairperson, European Banking Authority

•             Andreas Yiasemides, President, Cyprus Investment Funds Association

•             George Campanellas, CEO, Invest Cyprus

•             Jasmine Z Yu, Head of Global Manager Research, BNY Mellon

•             Sarah Teacher, Executive Director, Impact Investing Institute

•             Bridget Farrell, Senior Counsel, Investment Company Institute

•             John Romeo, Managing Partner, Oliver Wyman

•             James Bevan, CIO, CCLA Investment Management

•             Niall McDonnel, CFA, Senior Investment Management/President, Architas/ CFA Society Ireland

•             Rania Azmi, Founder and Member, Alexandrite Decisions and Wharton’s Executive Advisory Boards

Υπό την αιγίδα: Προέδρου της Δημοκρατίας και ΕΚΚ  

Υποστηρικτές: Chartered Institute for Securities & Investment (CISI), The Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και το International Capital Markets Association (ICMA).   

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Gold magazine και Savvy Investor.

Οργανωτές: Κυπριακός Οργανισμός Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) και Invest Cyprus.  

Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλ: 22505555,

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

ή κάντε κλικ στο www.cyprusfundssummit.com

Για εγγραφές στο συνέδριο κάντε κλικ εδώ. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του CIFA θα επωφεληθούν ειδικές τιμές.  

Για περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να γίνεται χορηγός του συνεδρίου επικοινωνήστε με τον Νεόφυτο Κωνσταντίνου τηλεφωνικώς στο 22505536 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο neofytos@imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας