Β. Ειρήναρχος: Αποτελεί και παραμένει στρατηγική επιλογή η Logicom

InBusinessNews  11/06/2021 10:24
Β. Ειρήναρχος: Αποτελεί και παραμένει στρατηγική επιλογή η Logicom

Β. Ειρήναρχος: Αποτελεί και παραμένει στρατηγική επιλογή η Logicom

InBusinessNews  11/06/2021 10:24

Οικονομικά αποτελέσματα, τα οποία αντικατοπτρίζουν και αποδεικνύουν τη σωστή διαχείριση της κρίσης και των πολύ σοβαρών επιπτώσεων της πανδημίας κατέγραψε κατά το 2020 η Logicom, σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο και διευθύνοντα διοικητικό σύμβουλο του Ομίλου, Βαρνάβα Ειρήναρχο.  

Μιλώντας ενώπιον της 22ης ετήσιας γενικής συνέλευσης του συγκροτήματος, που πραγματοποιήθηκε χθες, ο κ. Ειρήναρχος ανέφερε ότι για τον όμιλο Logicom, η πανδημία κατατάσσεται στις μεγαλύτερες προκλήσεις που κλήθηκε να διαχειριστεί τη χρονιά που πέρασε, όπως και τη χρονιά που τώρα διανύουμε.

Εκφράζοντας την εκτίμηση ότι τα οικονομικά αποτελέσματα του συγκροτήματος για το 2020, αντικατοπτρίζουν και αποδεικνύουν τη σωστή διαχείριση της κρίσης και των πολύ σοβαρών επιπτώσεων της πανδημίας, ο κ. Ειρήναρχος εξέφρασε ταυτόχρονα την πεποίθηση πως αναδεικνύουν επίσης την ικανότητα της Logicom να προσαρμόζεται γρήγορα και αποτελεσματικά σε νέες συνθήκες, να εντοπίζει και να διαχειρίζεται τις μεταβαλλόμενες προτεραιότητες σε πραγματικό χρόνο και με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, να παρακολουθεί και να αναπροσαρμόζει τη στρατηγική της ανάλογα.

«Σε αυτές τις πρωτόγνωρες εμπορικές και οικονομικές συνθήκες», τόνισε, «το Συγκρότημα κατάφερε να διατηρήσει το κέρδος από λειτουργικές δραστηριότητες στα €29,3 εκ. σε σχέση με €30,6 εκ το προηγούμενο έτος».

Όπως υπέδειξε, η Logicom, εδραιώνοντας την ηγετική της θέση στην τεχνολογία, στην ευρύτερη περιοχή της Ευρώπης και Μέσης Ανατολής, αποτελεί και παραμένει στρατηγική επιλογή των πελατών και των παγκόσμιων κολοσσών κατασκευαστών τεχνολογίας.

«Στο τομέα των Υπηρεσιών», επισήμανε, «έχουμε αναλάβει την εκτέλεση σύνθετων και πολύπλοκων έργων στρατηγικής σημασίας για το Δημόσιο, ημιδημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε Κύπρο και Ελλάδα».

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην επιτυχή για τον Όμιλο κατάληξη στους διαγωνισμούς για το μετασχηματισμό της Λευκωσίας και Πάφου σε έξυπνες πόλεις. Σημειώνοντας ότι η έλευση του 5G και η συνακόλουθη δημιουργία ηλεκτρονικών υπηρεσιών και διαδραστικά αυτοματοποιημένων συστημάτων, φιλικών προς τους πολίτες, αποτελεί ένα από τους πιο ισχυρούς μοχλούς ανάπτυξης έξυπνων πόλεων, ο Βαρνάβας Ειρήναρχος υπογράμμισε ότι αποτελεί σημαντικό σταθμό στην ιστορία της Λευκωσίας και της Πάφου, «και αισθανόμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Logicom έχει επιλεγεί να τον υλοποιήσει».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας