Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

UNICARS, Cyprus’ Best Workplace™ 2021

Η Unicars είναι αντιπρόσωπος των αυτοκινήτων Volkswagen, Audi, SEAT και Škoda και o εξουσιοδοτημένος παροχέας Service της  Lamborghini στην Κύπρο. Είναι επίσης, επίσημος αντιπρόσωπος των MAN (Truck and Bus), Neoplan, Schmitz Cargobull, MAN Top Used και Volkswagen Commercial Vehicles  παρέχοντας έτσι ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών τόσο κατά την πώληση όσο και μετά (After Sales) για τον ιδιώτη ή και τον επαγγελματία πελάτη. Επιπροσθέτως, η Unicars κατέχει μία σημαντική θέση στον τοπικό τομέα ενοικίασης αυτοκινήτων μέσω της θυγατρικής Uniwheels – του δικαιούχου της Sixt Rent a Car στην Κύπρο.

Η μακρόχρονη παρουσία της Unicars στον τομέα των αυτοκινήτων από το 1946 δείχνει μια σταθερή άνοδο τόσο στον τομέα των πωλήσεων όσο και στην εξέλιξη, οργάνωση και ανάπτυξη της. Είναι πρωτοπόρος εταιρεία στον χώρο και χαρακτηρίζεται από τις διαχρονικές αξίες της: ακεραιότητα, ομαδικότητα / συνεργασία, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών, συνεχής μάθηση / ανάπτυξη και τέλος στήριξη της κοινωνίας. Σήμερα, έχει πάνω από 30.000 ενεργούς πελάτες ενώ απασχολεί περισσότερα από 200 άτομα και διαθέτει εκθεσιακούς χώρους και συνεργεία σε όλη την Κύπρο.  

Πρόσφατα, η Unicars δημιούργησε στη Λευκωσία το μεγαλύτερο Hub After-Sales υπηρεσιών στην Κύπρο, ένα κόμβο παροχής high-end υπηρεσιών στους πελάτες όπου σε ένα ανανεωμένο περιβάλλον παρέχεται εξατομικευμένη, εξειδικευμένη και ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση. Στο υπερσύγχρονο After Sales Hub  εξυπηρετούνται συμβατικά αλλά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα για όλες τις υπηρεσίες από Express Service, υπηρεσίες ελαστικών και ευθυγράμμισης τιμονιού, συντήρηση και επιδιόρθωση συστήματος κλιματισμού, όλων των ειδών επιδιορθώσεις, ανταλλακτικά, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες φανοποιείου και βαφείου, ενώ παράλληλα λειτουργεί ο Υ.Τ (Υψηλής Τάσης) Σταθμός Φόρτισης και το πρώτο Υ.Τ  Κέντρο Επιδιόρθωσης Μπαταριών στην Κύπρο.  

 

Ποια η εμπειρία της εταιρείας σε σχέση με τη διαδικασία αξιολόγησης του Great Place to Work®;

«Η εμπειρία της συμμετοχής μας στην έρευνα αξιολόγησης καθώς και στο Culture Audit© ήταν πολύ θετική αφού η υποστήριξη που μας παρείχε το προσωπικό του Great Place to Work® ήταν εξαίρετη. Η εταιρεία μας θεωρήθηκε άξια πιστοποίησης για το καλό περιβάλλον εργασίας της, με εξαιρετικά αποτελέσματα και η αξία αυτής της πιστοποίησης για τον οργανισμό μας είναι μεγάλη, αφού η επιτυχία αυτή, αντανακλά τις δράσεις Ανθρώπινου Δυναμικού που υλοποιούνται για να εξασφαλίζεται ένα άρτιο εργασιακό περιβάλλον. Τα αποτελέσματα αντικατοπτρίζουν τη στρατηγική της εταιρείας μας να διατηρεί πάντα μια ανθρωποκεντρική κουλτούρα.»

 

Τι νομίζετε ότι κάνει την εταιρεία σας ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον;

«Το πιο σημαντικό στοιχείο που κάνει τον οργανισμό μας Best Workplace™  είναι η κουλτούρα η οποία είναι βασισμένη στη συνεργασία και στο σεβασμό. Ένα ευτυχισμένο εργατικό δυναμικό είναι υψίστης σημασίας για την επιτυχία του οργανισμού μας, και υιοθετούμε πρακτικές για να το πετύχουμε. Δεν σταματάμε ποτέ να βελτιωνόμαστε και να δημιουργούμε ένα ιδανικό περιβάλλον εργασίας. Η διάκριση αυτή οφείλεται στους εργαζόμενους, που με την αφοσίωση και το πάθος τους είναι ο πιο ισχυρός λόγος για την επιτυχία της εταιρείας όλα αυτά τα χρόνια.»

Δειτε Επισης

PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας/CSI: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος