PARIMATCH, Cyprus’ Best Workplace™ 2021

Η Parimatch είναι μια από τις πλέον, διαχρονικά πετυχημένες εταιρείες, διεθνώς στον τομέα στοιχημάτων. Στην Κύπρο έχει καθιερωθεί σαν ένας οργανισμός που διακρίνεται και αναγνωρίζεται ειδικά σε ότι αφορά πρωτοποριακές και καινοτόμες πρακτικές σε σχέση με το εργασιακό περιβάλλον και την εταιρική της κουλτούρα.

Εκτός από τις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιεί, τα 25 χρόνια εμπειρίας και άριστης ποιότητας προϊόντα και εξυπηρέτηση, η Parimatch στην Κύπρο αναγνωρίζεται για τις αξίες συνεργασίας, αφοσίωσης και αμοιβαίων επωφελών σχέσεων μεταξύ εργαζομένων και διεύθυνσης που υιοθετεί. Αποτελεί σήμερα έναν από τους πλέον ραγδαία αναπτυσσόμενους οργανισμούς στο τομέα της και έναν αξιόπιστο συνεργάτη.

Ποια η εμπειρία της εταιρείας σε σχέση με τη διαδικασία αξιολόγησης του Great Place to Work®;

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που η Parimatch έχει πιστοποιηθεί ως Great Place to Work® στην Κύπρο. Είμαστε διπλά χαρούμενοι για το λόγο ότι η αξιολόγηση έγινε κατά κύριο λόγο από το ίδιο το προσωπικό μας, οι οποίοι απάντησαν, ανώνυμα, σε ερωτηματολόγιο Trust Index©, το οποίο αποτύπωσε τα επίπεδα εμπιστοσύνης στην εταιρεία σε διάφορες σημαντικές πτυχές του εργασιακού μας περιβάλλοντος.

Τι νομίζετε ότι κάνει την εταιρεία σας ένα ιδανικό εργασιακό περιβάλλον;

Θεωρούμε ότι η ανθρωποκεντρική κουλτούρα της Parimatch είναι το βασικότερο στοιχείο που καθιστά τον οργανισμό μας ως Best Workplace™. Για την Parimatch, ο παράγοντας άνθρωπος είναι και θα είναι η δύναμή μας. Η σημαντική αυτή διάκριση επισφραγίζει τις προσπάθειες μας για τη δημιουργία του ιδανικού εργασιακού περιβάλλοντος, όπου σαν οικογένεια, συνεργαζόμαστε, δημιουργούμε και εξελισσόμαστε σε ένα ρόλο που μας ταιριάζει.

Δειτε Επισης

Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour