Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Επαγγελματικός τίτλος ACCA ευέλικτα και οικονομικά

Αν επιδιώκεις καριέρα υψηλών προδιαγραφών στον τομέα της λογιστικής, των χρηματοοικονομικών και της διοίκησης επιχειρήσεων, τότε ήδη γνωρίζεις τις προοπτικές που θα σου προσφέρει ο επαγγελματικός τίτλος ACCA. Οι ανάγκες της κυπριακής αγοράς για στελέχη με τη συγκεκριμένη πιστοποίηση είναι μεγάλες και έτσι οι επαγγελματίες ACCA αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και όχι μόνο απορροφούνται άμεσα από την αγορά εργασίας αλλά έχουν και αξιοσημείωτη επαγγελματική ανέλιξη με υψηλές μισθολογικές αποδοχές.

Ο τίτλος απολαμβάνει παγκόσμια αναγνώριση και χαίρει εκτίμησης από το σύνολο της χρηματοοικονομικής κοινότητας, καθώς οι δεξιότητες που προσφέρει θεωρούνται απαραίτητες για να επιτευχθεί ανάπτυξη στις μεγάλες και μικρές επιχειρήσεις.

Αν αναρωτιέσαι όμως πώς θα ενσωματώσεις το απαιτητικό πρόγραμμα του ACCA στην καθημερινότητά σου, τη λύση στην προσφέρει το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο Frederick (ΕΚΕΚ) που σε συνεργασία με το παγκοσμίως γνωστό London School of Business and Finance (LSBF) προσφέρει την απόλυτη ευελιξία με διαδικτυακά μαθήματα υψηλής ποιότητας για επιτυχία στις εξετάσεις ACCA στην Κύπρο.

 

 

 

Τα πλεονεκτήματα του προγράμματος:

  • Τα μαθήματα παραδίδονται από βραβευμένους και καταξιωμένους καθηγητές του London School of Business and Finance του Ηνωμένου Βασιλείου, που είναι ACCA Approved Learning Partner και έχει καθιερωθεί στην παροχή παγκοσμίως αναγνωρισμένων προγραμμάτων και επαγγελματικών τίτλων στον τομέα του Business.
  • Θα έχεις την επιλογή να παρακολουθείς τα μαθήματα είτε βιντεοσκοπημένα είτε ζωντανά από οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, μέσω μιας καινοτόμου διαδικτυακής πλατφόρμας μάθησης.
  • Θα έχεις στη διάθεσή σου ατομική καθοδήγηση από έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό στην Κύπρο, ώστε να επιταχύνεις τη διαδικασία μάθησης σου, αλλά και να έχεις εξατομικευμένη στήριξη καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος.
  • Θα έχεις πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία υλικού, που είναι διατυπωμένο με ξεκάθαρο, περιεκτικό και κατανοητό τρόπο και περιέχει πολλά παραδείγματα και ασκήσεις, με σκοπό την αποτελεσματικότερη μάθηση και την επιτυχία στις εξετάσεις. Θα μπορείς να λάβεις μέρος σε συνεδρίες επανάληψης ύλης, με δείγματα γραπτών, ερωτο-απαντήσεις και βίντεο για όλη την ύλη του ACCA.
  • Θα επωφεληθείς από χαμηλά δίδακτρα και από 15% έκπτωση με προπληρωμή. Αν είσαι από τους δέκα πρώτους που θα κάνουν εγγραφή στον επόμενο κύκλο μαθημάτων, που ξεκινά στις 14 Ιουνίου, τότε θα έχεις 20% έκπτωση με προπληρωμή.
  • Η επιτυχία στις εξετάσεις είναι τόσο δεδομένη, που αν δεν πετύχεις, θα μπορείς να παρακολουθήσεις ξανά το μάθημα ανακεφαλαίωσης εντελώς δωρεάν ώστε να μην επιβαρυνθείς οικονομικά.*

Αν θες να μάθεις περισσότερα για το πρόγραμμα, κάνε εγγραφή σε αυτό τον σύνδεσμο για να παρακολουθήσεις τη διαδικτυακή παρουσίαση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 10 Ιουνίου. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, ο Γιώργος Σκορδής, Fellow Chartered Certified Accountant και ACCA Mentor του προγράμματος, θα μιλήσει για τη στήριξη που θα προσφέρει στους συμμετέχοντες το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Frederick στη διάρκεια των μαθημάτων. Ο Rob Sowerby, Διευθυντής Επαγγελματικής Κατάρτισης του London School of Business and Finance, θα αναφερθεί στις προοπτικές που προσφέρει η απόκτηση του επαγγελματικού τίτλου ACCA στους επαγγελματίες στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών.

Για πληροφορίες σχετικά με το Πρόγραμμα Διαδικτυακών Μαθημάτων ακολούθησε τον σύνδεσμο: https://www.frederick.ac.cy/ACCA/en/

* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ