Σύμβαση μεγάλης διάρκειας ανακοίνωσε η Larnaca Public Transport

Η LPT, η θυγατρική εταιρεία της CPT στη Λάρνακα κατέληξε σε συμφωνία με όλες τις συντεχνίες μέσω των οποίων εκπροσωπούνται οι υπάλληλοί της (ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΔΕΟΚ) σχετικά με την ανανέωση της συλλογικής σύμβασης που θα τους καλύπτει για τα επόμενα τρία χρόνια.

Σε μια χρονική στιγμή από τις πιο δύσκολες για όλη την ανθρωπότητα, τη βιομηχανία και τις επιχειρήσεις, λόγω της πανδημίας, η εταιρεία και οι συντεχνίες δούλεψαν από κοινού ακούραστα, ώστε να καταλήξουν σε αυτήν τη συμφωνία-ορόσημο που θα προσφέρει σταθερότητα και βελτίωση των συνθηκών εργασίας για το προσωπικό. Πρόκειται για μια αμοιβαία συμφωνία που προσβλέπει σε ένα καλύτερο μέλλον. Ελπίζοντας, όπως όλοι, ότι αυτή η κρίση θα είναι σύντομα πίσω μας, η εταιρεία και οι συντεχνίες θα συνεχίσουν να βελτιώνουν τις συνθήκες εργασίας μέσα στα επόμενα χρόνια. Οι όροι της αμοιβαίας συμφωνίας θα πρέπει να εγκριθούν στις γενικές συνελεύσεις κάθε συντεχνίας (ΠΕΟ, ΣΕΚ και ΔΕΟΚ).

Ο Julio Tironi δήλωσε σχετικά: «Ως Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της CPT, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις συντεχνίες και τους εργαζόμενους για την αφοσίωσή τους στον κοινό σκοπό. Σήμερα, δεσμευόμαστε να κοιτάξουμε μακρύτερα στο μέλλον και να συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί προς όφελος του προσωπικού και της εταιρείας. Μόνο δουλεύοντας μαζί, πλάι-πλάι, μπορούμε να επιτύχουμε αμοιβαία επωφελή αποτελέσματα, αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας τις συνθήκες εργασίας και την ποιότητα των υπηρεσιών μας προς μεγαλύτερο όφελος των εργαζομένων και των πελατών μας».

Δειτε Επισης

Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Από πού αντλεί τουρίστες η Κύπρος-Οι κύριες αγορές, οι ανακατατάξεις και το... Ισραήλ
ΟΕΒ: Η γενική συνέλευση, οι προκλήσεις για το επιχειρείν και η σημασία της συνεργασίας με το ΚΕΒΕ
DORA: Ο κανονισμός που έρχεται να θωρακίσει τράπεζες, fintech και επενδυτικές από κυβερνοαπειλές
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Ανοίγει ο δρόμος για απασχόληση ξένων εργαζομένων-Συμφωνούν οι κοινωνικοί εταίροι με πρόταση Παναγιώτου