Η Infocredit Professional Education παρουσιάζει δύο καινούργια Workshops

InBusinessNews  11/05/2021 11:50
Η Infocredit Professional Education παρουσιάζει δύο καινούργια Workshops

Η Infocredit Professional Education παρουσιάζει δύο καινούργια Workshops

InBusinessNews  11/05/2021 11:50

Η Infocredit Professional Education παρουσιάζει δύο καινούργια workshops:

  • The Beneficial Ownership Framework – 18 Μαΐου, 15:00-18:00
  • Essential Governance Briefing – 20 Μαΐου, 09:00-11:30

Το workshop “The Beneficial Ownership Framework” θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να ενημερωθούν σχετικά με το πλαίσιο ιδιοκτησίας του Δικαιούχου, όλες τις εμπλεκόμενες διεθνείς και τοπικές πρωτοβουλίες καθώς και τις νομικές πολιτικές γύρω από αυτό. Επίσης, θα εξηγηθούν οι κύριοι παράμετροι της ιδιοκτησίας του Δικαιούχου. Εισηγητής του workshop είναι ο Θεόδωρος Σταύρου, Chief of Compliance at Societe Generale Bank Cyprus. Το workshop ισοδυναμεί με 3 πιστωτικές μονάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ: https://bit.ly/3vD9STA

Στο workshop “Essential Governance Briefing” θα παρουσιαστεί το νόημα και ο σκοπός της σωστής διακυβέρνησης και πως συνδέεται με την ορθή άσκηση εξουσίας από διαφορετικούς ομίλους-διευθυντές, μετόχους και άλλους ενδιαφερόμενους, όπως πελάτες, εργαζόμενοι, γείτονες και προμηθευτές. Εισηγητές του workshop είναι ο K. Osborne Simon, Solicitor Chartered Governance Consultant και ο Κώστας Κατσαρός, Ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της A. & E. C. Emilianides, C. Katsaros & Associates Ltd. Το workshop ισοδυναμεί με 2,5 πιστωτικές μονάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ: https://bit.ly/3nPHnPN

Το κόστος συμμετοχής ανα σεμινάριο είναι €50 +ΦΠΑ.

*Ειδική τιμή για μέλη του ΣΕΛΚ.

Περισσότερες πληροφορίες για τα σεμινάρια μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.ipe.com.cy ή στο τηλ. 22398004/242 ή ηλεκτρονικά στο info@ipe.com.cy.

Η Infocredit Professional Education (IPE) είναι εγκεκριμένο Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης από την ΑνΑΔ και αποτελεί μέρος του κορυφαίου παρόχου διαχείρισης επιχειρηματικών πληροφοριών Infocredit Group.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας