Σκιαγραφώντας το νομικό επάγγελμα του μέλλοντος

Πέραν της παροχής υψηλής ποιότητας νομικών υπηρεσιών από τα δικηγορικά γραφεία, ο σύγχρονος νομικός πρέπει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο, να ξέρει τις κύριες τάσεις της αγοράς, να επιλέγει τους κατάλληλους συνεργάτες, αλλά και κάτι παραπάνω: να έχει την ικανότητα να σκέφτεται πέρα από τα συνηθισμένα. Οφείλει να ενστερνίζεται τις νέες ιδέες και να ακολουθεί τις πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία ώστε να προσαρμόζεται σε ένα μεταβαλλόμενο και ρευστό περιβάλλον.

Η νομική τεχνολογία δίνει την ευκαιρία σε εκείνους που θέλουν να αυξήσουν την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητά τους, ώστε να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους πελάτες τους, να παραμένουν ενήμεροι για την υψηλότερη επιστημονική γνώση που παράγεται. Παράλληλα, δίνει τη δυνατότητα σε μικρότερα σχήματα και μεμονωμένους επαγγελματίες να ανταγωνίζονται τα κορυφαία ονόματα στον τομέα, με τη χρήση ισχυρών ερευνητικών εργαλείων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η πανδημία της νόσου COVID-19 έφερε στο προσκήνιο την ανάγκη για επιτάχυνση της ψηφιοποίησης της δικαιοσύνης. Έχει καταστεί σαφές ότι οι επιχειρήσεις και οι πολίτες πρέπει να έχουν πρόσβαση στη δικαιοσύνη και ηλεκτρονικά, από τον φορητό υπολογιστή τους στο σπίτι τους.

Οι επιπτώσεις τις πανδημίας στο δικηγορικό επάγγελμα και στα δικηγορικά γραφεία θα αναλυθούν, μεταξύ άλλων, ενώπιον του 3rd Cyprus Legal Conference το οποίο θα φιλοξενήσει διακεκριμένους ομιλητές από εταιρείες του εξωτερικού και από την Κύπρο, προκειμένου να συζητήσουν τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα του management των δικηγορικών γραφείων. Οι ομιλητές θα παραθέσουν τις δικές τους εκτιμήσεις για το θέμα του talent management και των ζητημάτων διεύθυνσης ανθρώπινου δυναμικού στα δικηγορικά γραφεία υπό το πρίσμα και των τελευταίων εξελίξεων στον τομέα.

Το Συνέδριο στοχεύει να λειτουργήσει ως πλατφόρμα συζήτησης για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να προσδιορίσουν ποιες στρατηγικές διαχείρισης του προσωπικού ταιριάζουν καλύτερα σε αυτές ώστε να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά τους καθώς προσπαθούν να επιτύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους.

Το «3rd Cyprus Legal Conference», το οποίο διοργανώνει διαδικτυακά η IMH, θα πραγματοποιηθεί την Tετάρτη 12 Μαΐου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.

 

Το Συνέδριο αναμένεται να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον στελεχών από: Δικηγορικά γραφεία, νομικούς συμβούλους, δικηγορικούς συμβούλους, καθώς και κυβερνητικούς φορείς, διεθνείς και τοπικούς οργανισμούς, ευρωπαϊκούς φορείς.

Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

 

Πληροφορίες Συνεδρίου

Οργανωτής: IMH

Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: UCLan Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αυξάνει την παρουσία της στην Τράπεζα Κύπρου η Helikon-Ποιοι οι μέτοχοι με πέραν του 5%
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Σπάει τη σιωπή της και περνά στην αντεπίθεση η Kition-Εξαπολύει πυρά κατά Αλέξη Βαφεάδη
Στρατηγική μεγέθυνσης της θέσης της Alpha Bank στην Κύπρο-Ξανά στο νησί το Δ.Σ. του ομίλου
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης