Η OΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ σκοράρει στο Great Place to Work®

«Χαιρόμαστε διότι η διεξαγωγή της έρευνας προσωπικού Trust Index© έχει επιβεβαιώσει ότι, το εργασιακό περιβάλλον της ΟΠΑΠ Κύπρου είναι ανάλογο με αυτό που έχει αναπτυχθεί και εδραιωθεί στην Ελλάδα. Θεωρούμε επιπλέον ότι η πιστοποίηση Great Place to Work® ενισχύει περαιτέρω την θετική εταιρική εικόνα της ΟΠΑΠ Κύπρου που έχει αναπτύξει μέσα από την πλούσια συνεισφορά του στην κοινωνία», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® Κυριάκος Ιακωβίδης.

Σημειώνουμε ότι η OΠΑΠ Α.Ε. έχει ήδη μια ιστορία πετυχημένων διακρίσεων στην Ελλάδα αφού έχει καταταχθεί στις λίστες Hellas’Best Workplaces για 3 συνεχόμενες χρονιές ( 2018, 2019, 2020). Πορεία επιτυχίας που διακρίνει και την ΟΠΑΠ Κύπρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της οποίας, Δημήτρης Αλετράρης δηλώνει απόλυτα ικανοποιημένος από τη σχετική αξιολόγηση και πιστοποίηση:

«Καμιά επιχείρηση και καμιά εταιρία δεν μπορεί να δημιουργήσει μια αξιόπιστη εταιρική κουλτούρα χωρίς ανθρώπους που είτε συμμερίζονται τις αξίες της, είτε έχουν τη θέληση να υιοθετήσουν τις αξίες αυτές» αναφέρει στη δήλωσή του ο κύριος Αλετράρης, τονίζοντας ότι «ως ΟΠΑΠ Κύπρου γνοιαζόμαστε, σεβόμαστε και στηρίζουμε πολύμορφα το ανθρώπινο δυναμικό μας. Για αυτό και επενδύουμε ανάλογα ώστε οι άνθρωποί μας να είναι υπερήφανοι για την εταιρεία και το περιβάλλον εργασίας τους». Καταλήγοντας, ο κύριος Αλετράρης συνδέει το εργασιακό περιβάλλον της ΟΠΑΠ Κύπρου με τη διαχρονική, συνεπή στήριξη της Εταιρίας στην κυπριακή κοινωνία, επικαλούμενος τη γνωστή φράση: «Όλα αρχίζουν από το σπίτι! Κι εμείς φροντίζουμε να αρχίζουμε σωστά, από το σπίτι μας!»

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett