Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Διάκριση της Logicom Solutions από τη Cisco με 4 βραβεία

H Logicom Solutions βραβεύτηκε από τη Cisco Systems με 4 βραβεία για το οικονομικό έτος 2020. Πιο συγκεκριμένα, βραβεύτηκε ως «Ecosystem Partner of the year 2020 - South Region», «Partner of the year 2020 for Greece, Cyprus and Malta», «Partner of the Year 2020 - Customer Experience for Greece, Cyprus and Malta» καθώς επίσης και ως «Technology Excellence - Collaboration for Greece, Cyprus and Malta».

Η Logicom Solutions, είναι ιδιαίτερα περήφανη για τη μακροχρόνια συνεργασία της με τη Cisco Systems κατά την διάρκεια της οποίας έχει υλοποιήσει αριθμό σημαντικών έργων βασισμένα σε τεχνολογίες αιχμής.  Διαθέτει μία άρτια καταρτισμένη ομάδα, με σειρά εξειδικεύσεων και πιστοποιήσεων από τη Cisco στους τομείς του «Advanced Collaboration Architecture», «Advanced Data Center Architecture», «Advanced Enterprise Networks Architecture», SP Architecture», «Advanced Security Architecture και Αdvanced Video Specialization» και είναι πιστοποιημένη με τη ψηλότερη βαθμίδα πιστοποίησης, «Cisco Gold Certified Partner».

Στόχος της Logicom Solutions είναι η συνεχής ενδυνάμωση της συνεργασίας της με τη Cisco μέσα από τη συνεχή ανάπτυξη και παροχή νέων, καινοτόμων και πρωτοπόρων τεχνολογικών λύσεων και υπηρεσιών.

H Logicom Solutions είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο καινοτόμες εταιρείες υπηρεσιών και προϊόντων τεχνολογίας στην Κύπρο, Ελλάδα και Μάλτα, και είναι μέλος του ομίλου εταιρειών της Logicom, ενός διεθνούς ομίλου εταιρειών, με πάνω από 800 στελέχη, 8.000 πελάτες, δραστηριότητες σε 14 χώρες και πολυετή πείρα στο χώρο του ΙCΤ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες, που προσφέρει η Logicom Solutions, επικοινωνήστε στο solutions@logicom.net ή επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας:  https://solutions.logicom.net/

Δειτε Επισης

Altius Insurance: Ανανέωσε για 18η συνεχή χρονιά τη συνεργασία της με την ΠΟΕΔ
Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
Μέχρι 31 Μαΐου η υποβολή αιτήσεων για το Κυπριακό Βραβείο Εξαγωγών
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ