Gan Direct: αναβάθμιση των υπηρεσιών και προνομίων στην Ασφάλεια Περιουσίας

Σε αυτές τις ιδιαίτερες συνθήκες οι πελάτες ζητούν περισσότερη ευκολία, ευελιξία και διαφάνεια. Η Gan Direct ακούει και ανταποκρίνεται αναβαθμίζοντας υπηρεσίες και προνόμια στην ασφάλιση περιουσίας. Με την 360° ασφάλιση περιουσίας, αποδεικνύει ότι είναι η πλέον ανταγωνιστική πρόταση της αγοράς, προσφέροντας τη μέγιστη κάλυψη και εξυπηρέτηση στο χαμηλότερο κόστος.

Έτσι, υφιστάμενοι και νέοι ασφαλισμένοι πελάτες της εταιρείας απολαμβάνουν ακόμα περισσότερα προνόμια σε σχέση με τα συμβόλαιά τους, χωρίς όρους, προϋποθέσεις ή επιπλέον χρεώσεις. 

Συγκεκριμένα:

•     Επιπλέον καλύψεις & προνόμια

Η Gan Direct είναι η μοναδική ασφαλιστική που καλύπτει υλικές ζημιές από σεισμό από το πρώτο ευρώ και παρέχει τη δυνατότητα κάλυψης για “καθίζηση ή ανύψωση ή κατολίσθηση εδάφους”, μετατρέποντας στην ουσία βασικές εξαιρέσεις των παραδοσιακών συμβολαίων σε επιπρόσθετες καλύψεις για τους πελάτες της.

•     Υπηρεσίες πέρα από την παραδοσιακή ασφάλιση

Εγγύηση ανταγωνιστικότερης πρότασης σε περίπτωση καλύτερου συνδυασμού τιμής, κάλυψης και εξυπηρέτησης στην αγορά με έκπτωση 33% για κάθε μεταφορά ασφάλειας σπιτιού στην εταιρεία, 24ωρη βοήθεια ακίνητης περιουσίας, Task Force 60’, έκτακτη βοήθεια και αποστολή βοήθειας / βοήθεια και κόστος εργασίας για μέχρι μία ώρα και αντικατάσταση ανταλλακτικών ανάλογα με το συμβόλαιο και υπηρεσία απογραφής περιουσιακών στοιχείων. Σε αυτά πρόσφατα προστέθηκαν η 24ωρη υπηρεσία Home Secure για ολοκληρωμένη προστασία της οικίας και της περιουσίας μέσω απευθείας σύνδεσης με το σύστημα συναγερμού και το Telecare. Απευθύνεται κυρίως σε ανθρώπους τρίτης ηλικίας και ευπαθείς ομάδες που παραμένουν σπίτι και ανά πάσα στιγμή μπορούν να ζητήσουν βοήθεια με τη χρήση ενός “έξυπνου” ρολογιού ή ενός κουμπιού SOS, που συνδέεται με το κέντρο παρακολούθησης.

•     Έξυπνα εργαλεία και ψηφιακές εφαρμογές

H απόκτηση προσφοράς (EasyQuote) και η ανανέωση συμβολαίου (EasyRenew) με απλά βήματα, η επιλογή εξόφλησης σε μηνιαίες δόσεις χωρίς καμία επιβάρυνση, η εφαρμογή SmartAssist και η δυνατότητα αυτόματης ανανέωσης συμβολαίου με έκπτωση είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία που διευκολύνουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές και διαδικασίες. Επιπλέον, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους μοναδικές λύσεις όπως η ψηφιακή εφαρμογή “Property Toolγια να εξακριβώνουν πιθανές αιτίες προβλημάτων στην οικία τους και το πιθανό κόστος, αλλά και το “Advisory Tool για να αξιοποιούν όλες τις προσφορές, deals και εκπτώσεις που δικαιούνται διαμορφώνοντας το πιο συμφέρον ασφαλιστικό συμβόλαιο.

•     Πολλαπλές λύσεις εξοικονόμησης      

Είτε επιλέξουν το All In One συγκεντρώνοντας όλα τους τα βασικά συμβόλαια Υγείας, Περιουσίας, Αυτοκινήτου σε ένα «πακέτο» με μία κοινή ημερομηνία ανανέωσης, είτε προχωρήσουν σε επιμέρους συνδυασμούς ασφάλισης όπως Περιουσίας + Αυτοκινήτου, Επιχείρησης + Αυτοκινήτου, Περιουσίας + Υγείας, οι ασφαλισμένοι αξιοποιούν ένα μοναδικό πλεονέκτημα που μόνο η Gan Direct μπορεί να προσφέρει: έκπτωση στην έκπτωση με τα ίδια και περισσότερα ωφελήματα και καλύψεις!

•     Ταχύτατη εξυπηρέτηση και δίκαιη αντιμετώπιση μετρημένη στο χρόνο  

Αποδεικνύεται στην πράξη από την ανταπόκριση του τηλεφωνικού κέντρου σε 10’’, την απόκτηση προσφοράς σε 5 λεπτά, την ανανέωση συμβολαίου σε 3 κλικ, την παρουσία της ομάδα κρούσης TaskForce στο σημείο του περιστατικού σε 24 λεπτά (γράφατε 60 λεπτά στο brief…άλλαξε κάτι;), αλλά και τη διευθέτηση των απαιτήσεων σε 24 ώρες. 

Η Gan Direct μπαίνει δυναμικά στη νέα απαιτητική εποχή με περισσότερες υπηρεσίες, λύσεις και οφέλη επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή της απέναντι στους πελάτες και ενδιαφερόμενους καταναλωτές για σταθερή παροχή της καλύτερης πρότασης της αγοράς. 

Στα πλάνα του επόμενου διαστήματος εντάσσεται η ενίσχυση και των υπόλοιπων κλάδων ασφάλισης και συγκεκριμένα το αυτοκίνητο και την υγεία.

 

Περισσότερες πληροφορίες στο www.gandirect.com.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett