Έρχεται Κύπρο και προσλαμβάνει η γαλλική Murex

InBusinessNews  08/04/2021 10:35
Έρχεται Κύπρο και προσλαμβάνει η γαλλική Murex

Έρχεται Κύπρο και προσλαμβάνει η γαλλική Murex

InBusinessNews  08/04/2021 10:35

Ξεκίνησε να αναζητεί προσωπικό στην Κύπρο η γαλλική εταιρεία Murex, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού για online συναλλαγές και χρηματαγορές, ώστε να στελεχώσει το δορυφορικό της γραφείο στη Λευκωσία.

Η Murex, σε ανάρτησή της, αναφέρει ότι αναζητεί προσωπικό για τη θέση του Υπεύθυνου Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοίκησης για το δορυφορικό γραφείο στη Λευκωσία. Το άτομο θα είναι το πρώτο σημείο επαφής για όλα τα ερωτήματα που σχετίζονται με το HR και το Office Management από υπαλλήλους και εξωτερικούς προμηθευτές, σύμφωνα με την ανακοίνωση. 

Οι υποβολές αιτήσεων και οι σχετικές πληροφορίες για την θέση εργασίας μπορούν να γίνουν ΕΔΩ

Υπενθυμίζεται ότι η Murex έχει ιδρυθεί το 1986 και ως έδρα το Παρίσι. Η εταιρεία, όπως έχει προαναφερθεί, δραστηριοποιείται στον τομέα ανάπτυξης λογισμικού για online συναλλαγές και χρηματαγορές.

Διαβάστε ακόμα: 

Γαλλικός κολοσσός μεταφέρει στην Κύπρο περιφερειακή του έδρα

Γιατί έρχεται Κύπρο η Murex;

Η πολυεθνική εταιρεία απασχολεί σήμερα πέραν των 2.200 εργαζομένων παγκοσμίως, με τα κεντρικά της γραφεία να βρίσκονται στο Παρίσι ενώ διαθέτει γραφεία σε 17 πόλεις ανά το παγκόσμιο όπως Νέα Υόρκη, Λονδίνο, Δουβλίνο, Χονγκ Κονγκ, Βηρυτό, Σίδνεϊ και Σιγκαπούρη.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας