Τέσσερεις νέοι συνεταίροι στην Baker Tilly South East Europe

Η Baker Tilly South East Europe είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις προαγωγές 4 διευθυντών σε συνεταίρους με ισχύ από τον Ιανουάριο 2021.

Συγκεκριμένα οι 4 νέοι συνεταίροι είναι ο κ. Ανδρέας Πιττάκας, ο οποίος προάχθηκε από Διευθυντής Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών σε Συνεταίρος  Ελεγκτικών και Συμβουλευτικών Υπηρεσιών, ο κ. Μωυσής Αριστείδου από Διευθυντής Ελεγκτικών  και Χρηματοδοτικών Υπηρεσιών σε Συνεταίρος Ελεγκτικών  και Χρηματοδοτικών Υπηρεσιών, η κ. Stela Ivancheva από Διευθύντρια Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Συναλλαγών σε Συνεταίρος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Συναλλαγών και ο κ. Σωκράτης Ευστρατίου από Διευθυντής Οικονομικού Τμήματος σε Συνεταίρος Οικονομικού Τμήματος.

Ο Ανδρέας Πιττάκας εντάχθηκε στnν Baker Tilly τον Μάιο του 2010. Είναι Αναπληρωτής Ορκωτός Λογιστής (ACA), μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών Aγγλίας και Ουαλίας ("ICAEW") και μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου ("ΣΕΛΚ"). Ο Ανδρέας είναι πρόεδρος του  Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμων Επιχειρήσεων Κύπρου – Βουλγαρίας.  Ο Ανδρέας ηγείται μιας εκ των ελεγκτικών ομάδων της Baker Tilly Κύπρου και το χαρτοφυλάκιο του περιλαμβάνει ένα μεγάλο φάσμα εταιρειών που δραστηριοποιούνται σε διάφορες χώρες. 

Ο Μωυσής Αριστείδου εντάχθηκε στην Baker Tilly το 2012. Είναι μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών Αγγλίας και Ουαλίας (ICAEW) και μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Είναι μέλος της Επιτροπής Ειδικών για θέματα Διεθνή Προτύπων Χρηματοοικονομικής Πληροφόρησης της Baker Tilly International. Από το 2013 είναι γραμματέας των επιτροπών ΟΕΕ & ΟΣΕΚΑ του Συνδέσμου Κυπριακών Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κύπρου – Ηνωμένου Βασιλείου από το 2014. 

Η Stela Ivancheva εντάχθηκε στnν Baker Tilly το 2016. Είναι μέλος του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA), Ηνωμένο Βασίλειο. Η Stela εργάστηκε για πολλούς μεγάλους περιφερειακούς και διεθνείς πελάτες όπως τράπεζες, εταιρείες τηλεπικοινωνίας, αρχές ιδιωτικοποίησης και παγκόσμιες εταιρείες ιδιωτικών μετοχών. Η Stela  έχει εκτεταμένη εμπειρία κυρίως σε θέματα χρηματοοικονομικής δέουσας επιμέλειας, αποτίμησης και άλλες συναφείς υπηρεσίες. Έχει αναπτύξει εξειδικευμένη γνώση στις συγχωνεύσεις και εξαγορές εταιρειών , σε εσωτερικούς ελέγχους, ειδικές έρευνες και ασκήσεις συμμόρφωσης. 

Ο Σωκράτης  Ευστρατίου έχει κάνει την εξειδίκευση του στην Baker Tilly ακολούθως δούλεψε για 7 χρόνια στο τομέα τον οικονομικών σε άλλους οργανισμούς και επέστρεψε στην Baker Tilly South East Europe τo 2017. Είναι μέλος του Association of Chartered Certified Accountants (ACCA) και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) με πολυετή εμπειρία στο χώρο των οικονομικών, πέραν των 16 χρόνων. O Σωκράτης έχει την πρωταρχική ευθύνη για τη διαχείριση, των οικονομικών ολόκληρου του δικτύου των χωρών της Baker Tilly South East Europe.

O κ. Μάριος Κλείτου, Διευθύνων Σύμβουλος της Baker Tilly South East Europe ανάφερε: «Αναμφισβήτητα η προαγωγή των τεσσάρων αυτών διευθυντών σε συνεταίρους θα ενισχύσει τον οργανισμό μας. Η υψηλή ποιότητα της δουλείας τους, η αφοσίωση στην ομάδα και στους πελάτες τους αλλά και στον ίδιο τον οργανισμό είναι αξιοσημείωτα. Θα ήθελα να συγχαρώ τους νέους συνεταίρους και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία στους νέους τους ρόλους».

 

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;