Στην Altamira η πλατφόρμα ΜΕΔ των Alpha Bank Cyprus και Agi-Cypre Ermis

Κοινοποίηση συγκέντρωσης αναφορικά με την απόκτηση από τη Altamira Asset Management (Cyprus) Ltd της πλατφόρμας διαχείρισης μη-εξυπηρετούμενων δανείων και ακινήτων η οποία ελέγχεται από τις Alpha Bank Cyprus και Agi-Cypre Ermis Ltd

Η παρούσα ανακοίνωση γίνεται στη βάση των προνοιών του άρθρου 10(4) των περί Ελέγχου Συγκεντρώσεων των Επιχειρήσεων Νόμου του 2014.

Η Υπηρεσία της Επιτροπής Προστασίας του Ανταγωνισμού έλαβε κοινοποίηση συγκέντρωσης από την Altamira Asset Management (Cyprus) Limited, αναφορικά με την απόκτηση της επιχείρησης που αποτελείται από την πλατφόρμα εξυπηρέτησης μη εξυπηρετούμενων δανείων και διαχείρισης ακινήτων, την οποία επιχείρηση ελέγχουν οι Alpha Bank Cyprus Limited και Agi-Cypre Ermis Limited.

H Altamira Asset Management (Cyprus) Limited είναι ιδιωτική εταιρεία περιορισμένης ευθύνης δεόντως εγγεγραμμένη σύμφωνα με τους νόμους της Κυπριακής Δημοκρατίας. Η Altamira Asset Management (Cyprus) Limited είναι πλατφόρμα ανάκτησης χρεών και διαχείρισης ακινήτων, η οποία λειτουργεί κάτω από μια δομή διαδικασίας πλήρους ανάκτησης. Τα περιουσιακά στοιχεία τα οποία διαχειρίζεται η Altamira Asset Management (Cyprus) Limited για τρίτα μέρη είναι κυρίως μη εξυπηρετούμενα περιουσιακά στοιχεία, τα οποία περιλαμβάνουν μη εξυπηρετούμενα δάνεια όλων των τύπων καθώς και περιουσιακά στοιχεία ακίνητης για χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, θεσμικούς επενδυτές και «κακές τράπεζες».

Η επιχείρηση στόχος στη συγκέντρωση είναι η επιχείρηση που αποτελείται από την πλατφόρμα εξυπηρέτησης μη εξυπηρετούμενων δανείων και διαχείρισης ακινήτων, η οποία πλατφόρμα τελεί σήμερα υπό τον έλεγχο των Alpha Bank Cyprus και Agi-Cypre Ermis Ltd.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett