Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Cyprus Public Transport: Στο 100% της χωρητικότητας οι σχολικές και κανονικές διαδρομές

Η Κυπριακή Δημοκρατία ανακοίνωσε την επανέναρξη των σχολείων όλων των βαθμίδων στις 2 Απριλίου 2021, μετά από μια μακρά περίοδο παύσης. Όλοι οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων επιστρέφουν και η Cyprus Public Transport είναι έτοιμη να τους υποδεχθεί ξανά στα λεωφορεία της.

Οι υπηρεσίες της CPT όσον αφορά τις σχολικές διαδρομές θα πραγματοποιούνται κανονικά με 100% χωρητικότητα σε όλα τα οχήματα. Με αυτό το δεδομένο, έχει δημιουργηθεί ένα πρόγραμμα απολύμανσης, για το οποίο πραγματοποιούνται αυστηροί έλεγχοι, για να διαπιστωθεί ότι εφαρμόζεται με συνέπεια, ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις συστάσεις του Υπουργείου Μεταφορών Επικοινωνιών και Έργων.

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ. Οι κανονικές διαδρομές της CPT για το ευρύ κοινό επίσης επιστρέφουν στα προηγούμενα δεδομένα, το οποίο σημαίνει ότι θα πραγματοποιούνται και αυτές με 100% χωρητικότητα. Προκειμένου να εξασφαλιστεί η άνετη και ασφαλής μετακίνηση όλων των επιβατών, η CPT εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. 

Η Cyprus Public Transport παρέχει υπηρεσίες μεταφοράς για μαθητές Γυμνασίων, Λυκείων και Τεχνικών Σχολών στην Επαρχία Λευκωσίας (Αστική, Αλάμπρα, Ταμασός, Δυτική Περιοχή) και στην Επαρχία Λάρνακας. 

Στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λάρνακας, η CPT καλύπτει κανονικές διαδρομές μέσω ενός εκτενούς δικτύου, το οποίο συνδέει τα προάστια με τα αστικά κέντρα και τα γύρω χωριά. Οι νυχτερινές διαδρομές και στις δύο επαρχίες και οι διαδρομές από και προς το Αεροδρόμιο Λάρνακας, εντός της ίδια της επαρχίας, περιλαμβάνονται επίσης στις υπηρεσίες της CPT.

Οι γονείς παρακαλούνται να μην ξεχνούν ότι όλοι οι μαθητές πρέπει να έχουν έγκυρη μηνιαία κάρτα για τις μετακινήσεις τους, διαφορετικά θα πρέπει να αγοράζουν εισιτήριο μονής διαδρομής. Οι μαθητές μπορούν να φορτίζουν την κάρτα τους σε οποιονδήποτε σταθμό ή μέσω της ιστοσελίδας της CPT.

Οι ανέπαφες κάρτες διαδρομών της CPT είναι διαθέσιμες για όλους τους επιβάτες, καθώς η ασφάλεια αποτελεί πάντοτε προτεραιότητα και ειδικά αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Cyprus Public Transport και τις υπηρεσίες της, επισκεφθείτε: https://www.publictransport.com.cy/  

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά