Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Saipem και Hyperion ιδρύουν την SAIPEM-ΥΠΕΡΙΟΝ Eastmed Engineering με έδρα την Κύπρο

Η Saipem και η Hyperion Systems Engineering ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν την Saipem-Hyperion Eastmed Engineering Ltd, μια νέα, από κοινού ελεγχόμενη εταιρεία με έδρα την Κύπρο.

Η νέα εταιρεία θα παρέχει εξειδικευμένες συμβουλευτικές και μηχανολογικές υπηρεσίες για τις βιομηχανίες ενέργειας και υποδομών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Θα υποστηρίζει τους πελάτες για να ενισχύσουν τις επιχειρήσεις τους, και να επιτύχουν τους στόχους ενεργειακής μετάβασης που έχουν θέσει, παρέχοντας έξυπνες και βιώσιμες ενεργειακές λύσεις, χαμηλών περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Αξιοποιώντας ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο προϊόντων και λύσεων που βασίζεται στις τεχνολογίες και τις δυνατότητες της Saipem και της Hyperion, η νέα εταιρεία θα εργαστεί για να αναπτύξει πολύτιμες σχέσεις με  πελάτες, συνεργάτες και ενδιαφερόμενα μέρη στην περιοχή.

 

 
Ο Luca Brunetto, Επικεφαλής Επιχειρηματικής Ανάπτυξης και Εμπορικών Στρατηγικών του τομέα XSIGHT της Saipem, που εξειδικεύεται στις υπηρεσίες σχεδιασμού έργων, σχολίασε:  «Η νέα εταιρεία επιτρέπει στη Saipem να εδραιώσει την παρουσία της στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και να  συμβάλει στην  ενεργειακή ανάπτυξη της περιοχής. Αυτή η από κοινού προσπάθεια μας με την Hyperion, μια εταιρεία με πολυετή δραστηριότητα και βαθιά γνώση του τοπικού πλαισίου, δημιουργεί τη βάση για την αξιοποίηση νέων   επιχειρηματικών  ευκαιριών και αυξάνει την ικανότητά μας να παρέχουμε υπηρεσίες σ’αυτή την  στρατηγικής σημασίας  αγορά ".

 

Ο Συμεών Κασσιανίδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Hyperion, δήλωσε: «Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια περιφερειακή δύναμη μηχανικής και υπηρεσιών, που θα συνδυάζει την εκτεταμένη και πολύτιμη εμπειρία της Saipem με την πολυετή επιτυχημένη εμπειρία της Hyperion σε προηγμένες τεχνολογικές λύσεις και εξειδικευμένη μηχανική. Θεωρούμε επίσης την κίνηση αυτή ως ένα ακόμη σημαντικό βήμα προς την ενίσχυση της θέσης της Κύπρου ως κόμβου μηχανικής και υπηρεσιών για την Ανατολική Μεσόγειο".

Ο Σταύρος Σπανός, Προσωρινός Διευθύνων Σύμβουλος της Saipem-Hyperion Eastmed Engineering Ltd, πρόσθεσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι με την έναρξη λειτουργίας της Saipem-Hyperion Eastmed Engineering Ltd. Έχουμε ήδη αρχίσει δουλειά διερευνώντας συγκεκριμένες ευκαιρίες δραστηριοποίησης" .

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη