Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Cyprus Career Expo: Δωρεάν συμμετοχή και επί τόπου διαδικτυακές συνεντεύξεις με κορυφαίους εργοδότες

Η μεγαλύτερη έκθεση καριέρας κι εργοδότησης στην Κύπρο, το Cyprus Career Expo, πλησιάζει και είναι έτοιμο να αποτελέσει, γι’ άλλη μια χρονιά, μια αποτελεσματική γέφυρα επικοινωνίας και διασύνδεσης μεταξύ εργοδοτών και υποψηφίων εργαζομένων στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά στις 7 Απριλίου, ώρα 9:30 π.μ., και η συμμετοχή σε αυτήν είναι δωρεάν, νοουμένου ότι θα έχει προηγηθεί σχετική εγγραφή, μέσα από την επίσημη την ιστοσελίδα του CCE, www.cypruscareerexpo.com.

Στο φετινό CCE θα πραγματοποιήσει χαιρετισμό η Υπουργός Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, κ. Ζέτα Αιμιλιανίδου, ενώ οι συμμετέχοντες, μέσα από τη διαδραστική, διαδικτυακή πλατφόρμα της έκθεσης, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σεμινάρια από διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού και στελέχη εταιρειών, αλλά και να συμμετάσχουν σε ζωντανές διαδικτυακές συζητήσεις, γκάλοπ και διαγωνισμούς, που θα τρέχουν παράλληλα.

Σημαντικό κομμάτι της διοργάνωσης αποτελεί η συμμετοχή κορυφαίων εργοδοτών από την Κύπρο και το εξωτερικό, οι οποίοι, μέσα από ψηφιακά εκθεσιακά περίπτερα, θα βρίσκονται στη διάθεση των συμμετεχόντων για να δώσουν πληροφορίες σχετικά με τις ευκαιρίες απασχόλησης που προσφέρουν, αλλά και να πραγματοποιήσουν επί τόπου διαδικτυακές συνεντεύξεις με ενδιαφερόμενους υποψηφίους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες οργανισμοί προέρχονται απ’ όλους τους τομείς της κυπριακής οικονομίας, μεταξύ των οποίων ελεγκτικά γραφεία, τραπεζικοί οργανισμοί, ασφαλιστικές εταιρείες, εταιρείες τηλεπικοινωνιών, εταιρείες τεχνολογίας, διαφημιστικές εταιρείες, και άλλες.

Το Cyprus Career Expo συνδιοργανώνεται φέτος από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, τη διαδικτυακή πλατφόρμα ergodotisi.com και την Boussias Cyprus, και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εργασίας, Πρόνοιας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, την Ομοσπονδία Εργοδοτών και Βιομηχάνων (ΟΕΒ), το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ), τον Κυπριακό Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού.

Εκ μέρους της συνδιοργανώτριας διαδικτυακής πλατφόρμας ergodotisi.com, ο κ. Αντώνης Παπαδόπουλος, Επικεφαλής, σχολίασε: «Τα events εργοδότησης προσφέρουν τη μοναδική ευκαιρία στους υποψηφίους να παρουσιάσουν κάτι περισσότερο από το βιογραφικό τους - την προσωπικότητά τους. Το Cyprus Career Expo, ως το μεγαλύτερο event εργοδότησης στην Κύπρο, με τη συμμετοχή κορυφαίων εργοδοτών, προσφέρει αυτή την ευκαιρία στο μεγαλύτερο βαθμό. Αποτελεί επίσης μοναδική ευκαιρία για τις εταιρείες να έρθουν σε άμεση επαφή με τους υποψηφίους, να μαζέψουν βιογραφικά αλλά και να μπορέσουν να αξιολογήσουν, εκτός από το βιογραφικό, και την προσωπικότητα ενός υποψηφίου, κάτι αρκετά σημαντικό σχετικά με το culture fit. Φέτος, αν και το Cyprus Career Expo θα πραγματοποιηθεί online, οι υποψήφιοι θα έχουν εξίσου τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τους εργοδότες, μέσω μηνυμάτων και video calls και να αποστείλουν το βιογραφικό τους, μέσω της πλατφόρμας που θα φιλοξενήσει το CCE 2021».

Χορηγός της Έκθεσης είναι η εταιρεία AEGEO SPAS (Αιγαίο Σπας).

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη