Λεμεσός: Ο νέος hot-spot τουριστικός προορισμός στη Μεσόγειο;

Γόνιμο έδαφος με αρκετές προοπτικές αποτελεί η πόλη της Λεμεσού η οποία τα τελευταία χρόνια καταγράφει ραγδαία ανάπτυξη και συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία μιας πόλης με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα. Η οικιστική ανάπτυξη με κτήρια lux, η προσέλκυση και εγκατάσταση πολυεθνικών εταιρειών, όπως και η μεταμόρφωση του παραλιακού μετώπου τοποθετούν στην πόλη στα hot-spots της ανατολικής Μεσογείου.

Αναμφίβολα, η Λεμεσός κατάφερε να συνοψίσει όλα όσα θέλει να πετύχει η Κύπρος, αφού έχει μετατραπεί σε μια δυναμική και εξωστρεφή μεσογειακή πόλη, που διαθέτει, τόσο τις υποδομές όσο και την τεχνογνωσία για να εξελίσσεται διαρκώς ως ένα σημαντικό περιφερειακό κέντρο τουριστικών, επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών δραστηριοτήτων.

Δίδοντας έμφαση στην ανάπτυξη της τοπικής Οικονομίας και της επιχειρηματικότητας στη Λεμεσό, η  ΙΜΗ σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού (ΕΒΕΛ), διοργανώνει στις 26 Μαΐου 2021 το «Limassol Business & Investment Summit» στο ξενοδοχείο Four Seasons στη Λεμεσό* το οποίο αναμένεται να αποτελέσει ένα από τα πιο σημαντικά συνέδρια της φετινής χρονιάς.

Must προορισμός

Συγκεντρώνοντας όλα τα πιο πάνω στοιχεία, η Λεμεσός πληροί όλα τα κριτήρια για να αναδειχθεί ως ο must τουριστικός προορισμός στην ανατολική Μεσόγειο. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Lyublena Dimova, Research Manager της ομάδας European Travel Commission (ETC) στο Βέλγιο, θα αναλύσει τις δικές της εισηγήσεις για το πως η πόλη της Λεμεσού μπορεί να καθιερωθεί ως ο νέος μεσογειακός lifestyle προορισμός, το όραμα για μετατροπή της Λεμεσού ως κορυφαίο τουριστικό προορισμό, πως η πόλη μπορεί να δημιουργήσει και να αναπτύξει το brand της Λεμεσού, ενώ θα καταθέσει τις προτάσεις της για το πως η Λεμεσός μπορεί να βελτιωθεί περαιτέρω στον τομέα της φιλοξενίας, τουρισμού και αναψυχής.

Who is Who

Η Lyublena Dimova είναι μέλος του ETC από το 2015 και οι κύριες αρμοδιότητές της περιλαμβάνουν τη συνεχή παρακολούθηση των τάσεων στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά, όπως και τη βραχυπρόθεσμη πρόβλεψη της ταξιδιωτικής ζήτησης από βασικές υπερπόντιες και ευρωπαϊκές αγορές.

Εκτός από τη συνεχή επικοινωνία της με τους Εθνικούς Οργανισμούς Τουρισμού, είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη του Εκτελεστικού Συμβουλίου της ETC, ενός «κόμβου δεδομένων» που παρέχει εύκολη πρόσβαση σε βασικούς δείκτες, καθώς και πληροφορίες σχετικά με την αγορά για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία στην Ευρώπη.

Η Lyublena Dimova συμμετέχει, επίσης, σε ερευνητικές δραστηριότητες που συνδέονται με την Ευρωπαϊκή Ένωση Τουρισμού (European Tourism Association), την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission) και τον Παγκόσμιο Οργανισμό Τουρισμού του ΟΗΕ (UN World Tourism Organization).

Tο Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.  

Το Συνέδριο απευθύνεται προς όλο τον επιχειρηματικό κόσμο της Λεμεσού. Ιδιοκτήτες, διευθύνοντες σύμβουλοι και άλλα ανώτερα διευθυντικά στελέχη από επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στη Λεμεσό -ανεξαρτήτως κλάδου και μεγέθους- θα παρευρεθούν για να συζητήσουν πρακτικές εισηγήσεις για ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο ανάπτυξης, με όραμα την μετατροπή της Λεμεσού σε μια πόλη παγκόσμιας φήμης και ικανής να προσελκύει διεθνείς επενδυτές και επιχειρήσεις, ικανοποιώντας τις επαγγελματικές τους φιλοδοξίες και προσφέροντάς τους υψηλής ποιότητας τρόπο ζωής. 

Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IMH

Σε συνεργασία με: Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού

Με τη στήριξη: Invest Cyprus

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): CIIM - The Cyprus International Institute of Management, Constantinou Panayiotou & Co LLC – GCP Law,

NetU Consultants Ltd, Remedica

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό ΙNBusiness, ΡΕΠΟΡΤΕΡ

Για περισσότερες πληροφορίες, κόστος συμμετοχής και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ: Τηλ: 22505555│ email: events@imhbusiness.com │

Iστοσελίδα: www.imhbusiness.com

*Το συνέδριο θα διεξαχθεί διά φυσικής παρουσίας, με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο και ανάλογα με την εξέλιξη της νόσου COVID-19.

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett