Ο λόγος σε 4 γυναίκες

Το Great Place to Work® δίνει το λόγο σε 4 γυναίκες σε μια ενδιαφέρουσα διαδικτυακή συζήτηση με θέμα, «Πώς μετατρέπεται το εργασιακό περιβάλλον σε Great Place to Work®».

Τις απόψεις και εμπειρίες τους σε ό,τι αφορά τη δημιουργία εργασιακής κουλτούρας που εξασφαλίζει τη μέγιστη δυνατή δέσμευση των εργαζομένων θα καταθέσουν οι:

Ελένη Σταύρου Κωστέα: Καθηγήτρια στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Δημόσιας Διοίκησης και Διευθύντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού που θα είναι και η συντονίστρια της συζήτησης. Συνδυάζοντας το πλούσιο ερευνητικό της έργο και τη γνώση της Κυπριακής πραγματικότητας, η Ελένη θα παρουσιάσει τη δική της τοποθέτηση σε ότι αφορά στρατηγικές διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού, για αναβάθμιση των Κυπριακών Επιχειρήσεων. Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Διεύθυνσης Ανθρώπινου Δυναμικού, Πανεπιστημίου Κύπρου είναι Ακαδημαϊκός Σύμβουλος του Great Place to Work®, Cyprus.

Άντρεα Αντωνίου: Aπό τη θέση της σαν CEO στη FileΜinders, όταν η εταιρεία εξαγοράζεται το 2017 από τον Αμερικανικό  κολοσσό Iron Mountain, η Άντρεα αναλαμβάνει τη διεύθυνση ενός μεγάλου μέρους της Ευρωπαϊκής αγοράς, 9 χωρών,  Κύπρου, Ελλάδας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ουγγαρίας, Κροατίας, Σερβίας, Τσεχίας και Σλοβακίας. Θα μοιραστεί τις εμπειρίες της σε σχέση με τις στρατηγικές διαχείρισης ανθρωπίνου δυναμικού μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας. Η Iron Mountain, Cyprus έχει πιστοποιηθεί σαν Great Place to Work®.

Χριστιάννα Διογένους: Επικεφαλής μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας που συνήθως ανδροκρατείται, η Χριστιάνα αναλαμβάνει το 2017 τη θέση της CEO στη Unicars. Θα παρουσιάσει το «ταξίδι» το δικό της και της ομάδας της με κατάληξη ένα θετικό εργασιακό περιβάλλον με επίκεντρο τον άνθρωπο. Η Unicars έχει πιστοποιηθεί σαν Great Place to Work®.

Ρεβέκκα Ράφτη: Σύμβουλος Εκπαιδευτής της interFRONTIERS με πρωταγωνιστικό ρόλο στη σύσταση και λειτουργία του Great Place to Work®, η Ρεβέκκα θα παρουσιάσει βέλτιστες πρακτικές εταιρειών που κατατάχθηκαν στη λίστα των World Best Workplaces™.

Σε σχετική ανακοίνωση της το Great Place to Work® αναφέρει ότι όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη διαδικτυακή συζήτηση μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στον πιο κάτω σύνδεσμο.

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZYvf--uqjwiHtwIkeivlKcRG-PQ4HRgXnJK

Σε δήλωση του ο Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® δήλωσε: «Η διαδικτυακή αυτή συζήτηση είναι η πρώτη εκδήλωση μια σειράς που σχεδιάζουμε για το μέλλον. Θέλαμε να αναπτύξουμε και να διερευνούμε το προβληματισμό, και την ανταλλαγή εμπειριών και γνώσεων σε ένα θέμα που αποτελεί στρατηγική πρόκληση στη μετεξέλιξη της επιχειρηματικής δραστηριότητας στο τόπο μας».

Δειτε Επισης

Έμφυλος προϋπολογισμός, ένα νέο εργαλείο για την επίτευξη των στόχων της αειφόρου ανάπτυξης
Το Needle 2024 συνεχίζει με την σειρά παράλληλων δράσεων: Needle & Thread Talks
Νέα παγκύπρια αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE
ΜΙΕΕΚ: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας
Πώς οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος του στόλου τους αυξάνοντας την ασφάλεια στους δρόμους
Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού