Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Η στρατηγική επιχειρηματική συνεργασία Κύπρου και Ινδίας

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων Ινδίας και Κύπρου, και δη μεταξύ εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις δύο χώρες στους τομείς της υγείας, της γεωργίας, καθώς και της πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, ο Κυπρο-Ινδικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος διοργανώνει συνέδριο, υπό τον τίτλο:

«INDIA-CYPRUS Business Cooperation and Investment Opportunities in the Health, Information Communication Technology (ICT) and Agriculture Sectors».  

Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, από τις 11:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., σκοπό έχει να παρουσιάσει τους πιο πάνω αναπτυσσόμενους τομείς, εντοπίζοντας και συζητώντας τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες και προοπτικές που παρέχουν στον επιχειρηματικό κόσμο, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ινδία.

Τον κλάδο της υγείας θα αναλύσουν ο Πόλυς Διονυσίου, Healthcare Lead της PwC Cyprus, ο Vivek Partheeban, Chief Operating Officer (COO) της Caplin Point Laboratories και ο Fredun Medhora, Managing Director της Fredun Pharmaceuticals. Οι τρεις τους, θα θέσουν στο επίκεντρο τα πλεονεκτήματα σε Ινδία και Κύπρο και το πώς οι δύο χώρες μπορούν να συνεργαστούν.

Τους κλάδους γεωργίας, πληροφορικής, τηλεπικοινωνίας και τεχνολογίας θα αναπτύξουν ο Μιχαήλ C.G. Χαραλαμπίδης, CEO/MD της ecommbx και ο Prakash Wakankar, CEO- Two Wheeler Business & Chief of International Operations- Farm Equipment Sector της Mahindra & Mahindra Ltd. Στο επίκεντρο της συζήτησης θα βρεθούν οι ευκαιρίες που Κύπρος και Ινδία προσφέρουν στους συγκεκριμένους τομείς, καθώς οι τρόποι ανάπτυξης και εδραίωσης μεταξύ τους συνεργασίας.

Το συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον  κυβερνητικών αξιωματούχων από την Ινδία και την Κύπρο, μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κύπρου-Ινδίας, επενδυτών, επιχειρηματιών και ανώτερων στελεχών από τον τομέα της υγείας σε Ινδία και Κύπρο (νοσοκομεία, κλινικές, ιατρικά ερευνητικά κέντρα, φαρμακευτικές εταιρείες, ακαδημαϊκά ιδρύματα κ.λπ.). Αναμένεται να το παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν επίσης,  επενδυτές, επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη από τον τομέα των ΤΠΕ από την Ινδία και την Κύπρο (τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, Ε & Α πληροφορικής, ακαδημαϊκά ιδρύματα κ.λ.π.), επενδυτές, επιχειρηματίες και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων από τον γεωργικό τομέα από την Ινδία και την Κύπρο, επιχειρηματίες και διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας, καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ

Οργανωτής: Κυπρο-Ινδικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος, High Commission of India, Nicosia

Πλατινένιος Χορηγός: ecommbx

Χρυσός Χορηγός: PwC Cyprus

Στηρίζει: ΚΕΒΕ Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, Millennial India International Chamber of Commerce, Industry & Agriculture

Συντονισμός: IMH

Media Partners: INBusiness, GOLD Magazine, REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες-ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για την τεχνητή νοημοσύνη από ΤΕΠΑΚ και ΕΒΕ Αμμοχώστου
PwC Foundation: Γνώσεις σε μαθητές και μαθήτριες για τον χρηματοοικονομικό εγγραμματισμό
Αγκαλιάζουν τα βραβεία δικοινοτικής συνεργασίας του ιδρύματος Στέλιος Χατζηιωάννου
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος