Πρωτοποριακές λύσεις στον τομέα της Δημόσιας Διοίκησης

Οι τεχνολογικές εξελίξεις δημιούργησαν προσδοκίες για το τρόπο με τον οποίον οι πολίτες αλληλεπιδρούν με κυβερνητικούς οργανισμούς. Οι πολίτες, στην ιδιωτική τους ζωή, βιώνουν μέσω των κινητών τους συσκευών, συνδέσεις με συνομηλίκους στο διαδίκτυο, εξατομίκευση βάσει γεωγραφίας, ταυτότητας και προτιμήσεων.

Η εκπλήρωση τέτοιων προσδοκιών απαιτεί από τις κυβερνήσεις να παρέχουν υπηρεσίες σχεδιασμένες γύρω από την εμπειρία του πολίτη και να απομακρυνθούν από τη γραφειοκρατία και τις περίπλοκες διαδικασίες.

Με στόχο να αναδείξει και να επεξηγήσεις τους τρόπους με τους οποίους οι τεχνολογικές εξελίξεις γύρω από Hybrid Cloud και Artificial Intelligence μπορούν να βοηθήσουν τις υπηρεσίες του Δημοσίου να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των σύγχρονων πολιτών η IBM διοργανώνει την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, στις 9:30 π.μ. μέχρι τις 11:30 π.μ., διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “The Public Sector is innovating with Hybrid Cloud”.

Ο Δημήτρης Πρίμπας, Manager of IBM Services της ΙΒΜ στην παρουσίασή του θα υπογραμμίσει το γεγονός ότι οι δημόσιοι οργανισμοί καλούνται να ανταποκριθούν και αυτοί στην ανάγκη της καινοτομίας και ψηφιοποίησης που επιβάλλουν οι σύγχρονες συνθήκες. Και ενώ συνεχίζουν να αξιοποιούν τις υπάρχουσες υποδομές, υποστηρίζοντας παραδοσιακές εφαρμογές, ταυτόχρονα θα πρέπει να στραφούν προς τον εκσυγχρονισμό, την υιοθέτηση cloud-native τεχνολογιών και προσέγγιση containers. Με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσουν να εισάγουν νέες δυνατότητες για τη διευκόλυνση των δημόσιων λειτουργιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Ο Δημήτρης Πρίμπας είναι ο Διευθυντής Επιχειρηματικών λύσεων για την ΙΒΜ Ελλάδας & Κύπρου. Πριν από αυτή τη θέση, ήταν ο Διευθυντής Πωλήσεων Τεχνολογικών Υπηρεσιών για την Ελλάδα και την Κύπρο. Ο Δημήτρης εντάχθηκε στο δυναμικό της IBM το 2008, αρχικά ως Project Manager στο τμήμα Τεχνολογικών Υπηρεσιών. Ο Δημήτρης είναι κάτοχος Διδακτορικού Διπλώματος Πληροφορικής από το Πανεπιστήμιο Πατρών (Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής).

Η εκδήλωση απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IBM Cyprus

Συντονιστής: IMH

Χορηγοί επικοινωνίας: IN Business magazine, GOLD magazine

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά