Ψηφιακός μετασχηματισμός των οργανισμών Υγείας

Οι καινοτόμες τεχνολογίες και η είσοδος στη νέα ψηφιακή εποχή, η ψηφιοποίηση και η αυτοματοποίηση ήδη να επηρεάζουν τους διάφορους κλάδους σημαντικά. Το φαινόμενο αυτό αναμένεται να ενταθεί τα επόμενα χρόνια, με τον κλάδο της υγείας να μην αποτελεί εξαίρεση.

Η ψηφιοποίηση των υπηρεσιών υγείας αποτελεί συστατικό στοιχεί για τον μετασχηματισμό του κλάδου της υγείας. Οι νέες τεχνολογίες έχουν το δυναμικό να μετασχηματίσουν ριζικά τον κλάδο, με την μεγαλύτερη πρόκληση η αποτελεσματική ψηφιοποίηση των δεδομένων των ασθενών.

Η μεταμόρφωση του κλάδου της υγείας θέτει στο επίκεντρο τον ασθενή, ο οποίος αποκτά ρόλο καταναλωτή υπηρεσιών υγείας καθώς αναζητά έλεγχο στη διαχείριση της υγείας του. Η διαμόρφωση του κλάδου θα περιστρέφεται γύρω από τις ανάγκες και προσδοκίες του καταναλωτή, ο οποίος απαιτεί αναβαθμισμένες εμπειρίες, με κύρια χαρακτηριστικά την εξατομίκευση, την άνεση, την ταχύτητα και την αμεσότητα στην παροχή υπηρεσιών.

Οι ψηφιακές τεχνολογίες θα καταστήσουν δυνατή αυτή τη στροφή, αποφέροντας σημαντικά οφέλη στους ασθενείς αλλά και στις μονάδες υγείας μέσω της βελτίωσης της αποδοτικότητας.

Με στόχο να αναλυθούν οι λύσεις προηγμένης τεχνολογίας στον τομέα της υγείας, η IBM διοργανώνει την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, στις 9:30 π.μ. μέχρι τις 11:30 π.μ., διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα “The Public Sector is innovating with Hybrid Cloud”.

Συγκεκριμένα, η Αντωνία Μιχαήλ, IBM Services Delivery Manager, θα αναφερθεί στις λύσεις προηγμένης τεχνολογίας που προτείνει η IBM προτείνει για τον κλάδο υγείας, λύσεις οι οποίες μπορούν να οδηγήσουν σε ουσιαστικές επιχειρηματικές αλλαγές καθώς και υπηρεσίες για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των οργανισμών υγείας.

H Αντωνία Μιχαήλ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στην Πληροφορική (Computer Science) όπου και διακρίθηκε με first class honors. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακά M.Sc. και Ph.D. στην Τεχνητή Νοημοσύνη (Artificial Intelligence) με τιμητική διάκριση από το Imperial College London. Έχει εργαστεί σε επιστημονική έρευνα στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) στο Imperial College και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με δημοσιεύσεις σε διεθνή συνέδρια και περιοδικά. Η Αντωνία έχει εργαστεί στο τμήμα των υπηρεσιών της ΙΒΜ Ελλάδος και μετέπειτα της ΙΒΜ Κύπρου για πάνω από 20 χρόνια, όπου κατέχει σήμερα τη θέση της Διευθύντριας του τμήματος των υπηρεσιών (Global Business Services). Έχει εκτεταμένη γνώση και εμπειρία σε θέματα στρατηγικής ψηφιοποίησης οργανισμών (Digital Strategy), αυτοματοποίησης (System Integration) και ανάλυσης δεδομένων (Big Data & Analytics). Διακρίνεται για την πολύχρονη εμπειρία της στον τομέα της Ηλεκτρονικής Υγείας και στον Τραπεζικό τομέα.Ο κ. Καπίρης είναι κάτοχος πτυχίου (BSc) Computer Science& Marketing του Πανεπιστημίου του Keele (UK) και κατέχει μεταπτυχιακό (MSc) από το Leeds University Business School (UK) στο International Marketing Management. Είναι επίσης κάτοχος του τίτλου ACIM από το Chartered Institute of Marketing (UK). Ξεκίνησε την επαγγελματική του διαδρομή στην IΒΜ Κύπρου το 2001, στο τμήμα πωλήσεων Hardware και στη συνέχεια διετέλεσε Διευθυντής Πωλήσεων για το Systems and Technology Group για Ελλάδα και Κύπρο με βάση την Ελλάδα.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.  

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IBM Cyprus

Συντονιστής: IMH

Χορηγοί επικοινωνίας: IN Business magazine, GOLD magazine

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Με επικρίσεις και τροπολογίες ψηφίστηκε ο προϋπολογισμός του ΤΕΠΑΚ
Το πρώτο Nissan X-Trail e-POWER από το MyPetrolina app στον μεγάλο νικητή
Τέσσερα εμπόδια για νέους διευθυντές και ο ρόλος της εκπαίδευσης στην υπέρβασή τους
Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
H Lidl Κύπρου στηρίζει σταθερά το Ayia Napa Youth Soccer Festival
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»