Αναπτυσσόμενοι τομείς στο κάδρο της επιχειρηματικής συνεργασίας Κύπρου-Ινδίας

Κύπρος και Ινδία, δύο χώρες με διαχρονικά εξαιρετικές πολιτικές και οικονομικές σχέσεις, έχουν υπογράψει κατά καιρούς αρκετές και σημαντικές διακρατικές συμφωνίες, την ίδια ώρα που και ο επιχειρηματικός κόσμος των δύο κρατών εμβαθύνει και εδραιώνει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις αυτές, έχοντας αναπτύξει στο πέρασμα των χρόνων μια βαθιά και κοινά επωφελή συνεργασία επί διαφόρων κλάδων της επιχειρηματικής και ευρύτερης οικονομικής δραστηριότητας.

Η ίδρυση του Κυπριακού Συνδέσμου Επιχειρήσεων της Ινδίας αποτελεί απόρροια, αλλά και τρανταχτή απόδειξη των άριστων σχέσεων και της ποικιλόμορφης συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου και της Ινδίας όλα αυτά τα χρόνια.

Με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των επιχειρηματικών σχέσεων Ινδίας και Κύπρου, και δη μεταξύ εταιρειών που δραστηριοποιούνται στις δύο χώρες στους τομείς της υγείας, της γεωργίας, καθώς και της πληροφορικής, τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας, ο Κυπρο-Ινδικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος διοργανώνει συνέδριο, υπό τον τίτλο: «INDIA-CYPRUS Business Cooperation and Investment Opportunities in the Health, Information Communication Technology (ICT) and Agriculture Sectors».  

Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021, από τις 11:30 π.μ. έως τις 13:00 μ.μ., σκοπό έχει να παρουσιάσει τους πιο πάνω αναπτυσσόμενους τομείς, εντοπίζοντας και συζητώντας τις επιχειρηματικές και επενδυτικές ευκαιρίες και προοπτικές που παρέχουν, τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ινδία.

 

Το συνέδριο αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον  κυβερνητικών αξιωματούχων από την Ινδία και την Κύπρο, μελών του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Κύπρου-Ινδίας, επενδυτών, επιχειρηματιών και ανώτερων στελεχών από τον τομέα της υγείας σε Ινδία και Κύπρο (νοσοκομεία, κλινικές, ιατρικά ερευνητικά κέντρα, φαρμακευτικές εταιρείες, ακαδημαϊκά ιδρύματα κ.λπ.). Αναμένεται να το παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν επίσης,  επενδυτές, επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη από τον τομέα των ΤΠΕ από την Ινδία και την Κύπρο (τηλεπικοινωνίες, πληροφορική, Ε & Α πληροφορικής, ακαδημαϊκά ιδρύματα κ.λ.π.), επενδυτές, επιχειρηματίες και υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων από τον γεωργικό τομέα από την Ινδία και την Κύπρο, επιχειρηματίες και διευθύνοντες σύμβουλοι μεγάλων εταιρειών απ’ όλους τους τομείς της οικονομίας, καθώς και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 

Για εγγραφή και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: https://event.on24.com/wcc/r/3063742/1B451B97E866CACB3312EBFD35F33C45

Οργανωτής: Κυπρο-Ινδικός Επιχειρηματικός Σύνδεσμος

Στηρίζει: ΚΕΒΕ Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο

Συντονισμός: IMH

Media Partners: INBusiness, GOLD Magazine, REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες-ΙΜΗ, τηλ: 22505555, φαξ: 22679820, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά