Πώς οι τεχνολογίες Hybrid Cloud και ΑΙ θα εκσυγχρονίσουν το Δημόσιο

Επιτακτική ανάγκη θεωρείται ο εκσυγχρονισμός και ψηφιακός μετασχηματισμός των δημόσιων οργανισμών και ιδιαίτερα με την επιβολή των περιοριστικών μέτρων στην διακίνηση, ενώ η χρήση καινοτόμων τεχνολογιών θα μειώσει την αχρείαστη γραφειοκρατία και θα μειώσει τον χρόνο εξυπηρέτησης του κοινού.

Συγκεκριμένα, οι σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες Hybrid Cloud και AI, μπορούν να βοηθήσουν τους δημόσιους οργανισμούς στην ταχύτερη και αποτελεσματικότερη απόκριση στις ανάγκες των πολιτών.

Η IBM διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα «The Public Sector is innovating with Hybrid Cloud», την Τετάρτη 17 Μαρτίου 2021, στις 9:30 π.μ. μέχρι τις 11:30 π.μ.

Στην εκδήλωση που διοργανώνεται ειδικά για το Δημόσιο τομέα θα συζητηθεί πώς μια προσέγγιση Hybrid Cloud και AI μπορεί να βοηθήσει:

  • Στην επιτάχυνση της καινοτομίας μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού χρησιμοποιώντας την πιο ανοιχτή και ασφαλή πλατφόρμα hybrid cloud
  • Στην ενσωμάτωση τεχνολογιών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ) ώστε να αντλήσετε εμπεριστατωμένη πληροφορία από τα δεδομένα
  • Στην δημιουργία «έξυπνων» επιχειρηματικών διαδικασιών, την ψηφιοποίηση και αυτοματοποίηση των ροών εργασίας
  • Στην ελαχιστοποίηση των κινδύνων μετάβασης στο cloud με την υλοποίηση των πιο εξελιγμένων τάσεων στον τομέα της ασφάλειας και ανθεκτικότητας
  • Στον εκσυγχρονισμό των εφαρμογών μέσω cloud-native προσέγγισης


Στο πλαίσιο του συνεδρίου, η Αντωνία Μιχαήλ, IBM Services Delivery Manager, θα αναλύσει πως μπορεί να επιταχυνθούν οι καινοτομίες στον τομέα της Υγείας μέσα από την χρήση μετασχηματιστικών λύσεων, ενώ ο Παντελής Ξανθούλης, Data & AI Software Sales της IBM, θα αναφερθεί στους τρόπους με τους οποίους η πληροφορία μπορεί να απλοποιηθεί και να είναι προσβάσιμη σε όλα τα κυβερνητικά τμήματα. Παράλληλα, θα αναφερθεί στην υιοθέτηση της τεχνητής νοημοσύνης σε όλα τα τμήματα ενός οργανισμού και πώς μπορεί η χρήση της να αποδώσει πραγματική αξία.

Από την πλευρά του ο Δημήτρης Πρίμπας, Manager της IBM Services, θα μιλήσει για την δημιουργία και εκσυγχρονισμό εφαρμογών για τον κόσμο των hybrid multi-cloud, ενώ ο Νίκος Καρατζάς, Cloud και Automation Software Sales της IBM, θα αναπτύξει τις πρακτικές με τις οποίες μπορούν οι πολίτες να εμπλακούν στην χρήση των νέων τεχνολογιών και εφαρμογών.

Τέλος, ο Αθανάσιος Διόγος, Senior Security Consultant & X-Force IRIS Team Leader της IBM, θα επισημάνει τους τρόπους μέσω των οποίων μπορούν να μετριαστούν οι κίνδυνοι από την χρήση cloud μέσω της ασφάλειας και ανθεκτικότητας στη νέα εποχή.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε διευθυντές και στελέχη του δημόσιου και του ευρύτερου δημόσιου τομέα.  

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: IBM Cyprus
Συντονιστής: IMH
Χορηγοί επικοινωνίας: IN Business magazine, GOLD magazine
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας