ΙΝ Business Μαρτίου: The Architects Issue

InBusinessNews  05/03/2021 08:00
ΙΝ Business Μαρτίου: The Architects Issue

ΙΝ Business Μαρτίου: The Architects Issue

InBusinessNews  05/03/2021 08:00

Στο νέο τεύχος του περιοδικού IN Business που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε digital έκδοση την Κυριακή 7 Μαρτίου διαβάστε:
 

  • The Architects Issue: Οι ιδιοκτήτες 19 μεγάλων και σημαντικών αρχιτεκτονικών γραφείων της Κύπρου μιλούν για την ιστορία των γραφείων τους, τα έργα τους και τις τάσεις στην αρχιτεκτονική, μερικές εξ αυτών νεόφερτες και απόρροια των νέων συνθηκών διαβίωσης που μας επέβαλε η πανδημία του covid-19. Επίσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων Κύπρου (ΣΑΚ), Χρίστος Χριστοδούλου, μας μιλά για το έργο και τις δράσεις του συλλόγου, τις προκλήσεις του επαγγέλματος και τις αλλαγές που έρχονται στο αρχιτεκτονικό τοπίο λόγω της υγειονομικής κρίσης που διανύουμε, ενώ τέσσερα μέλη του συλλόγου απαντούν σε ερωτήματα που άπτονται του κλάδου της αρχιτεκτονικής.
  • Η απαρχή των branded residences στην Κύπρο: Το ΙΝ Business και ο διευθύνων σύμβουλος του Marfields Group, Tal Mashkif, παρουσιάζουν το νέο μεγάλο έργο του oμίλου στη Λεμεσό, το The Ritz-Carlton Residences Limassol, Cyprus.
  • Έξι γενιές οινοποιών: Μια πορεία 177 χρόνων, μια εταιρεία έξι γενεών οινοποιών. Από πατέρα σε γιο, η επιχείρηση κατέληξε σήμερα στην έκτη γενιά της οικογένειας Χατζηπαύλου, με την Ολβία Χατζηπαύλου, τη διευθύντρια εξαγωγών του Olympus Wineries, να μας μιλά για την ιστορική αυτή επιχείρηση, που ξεκίνησε το 1844 με την επωνυμία ΕΤΚΟ.

Για να κατεβάσετε το περιεχόμενό μας πατήστε www.inbusinessnews.com/digitaledition

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας