Νιώσε τη δύναμη του πετυχημένου μάρκετινγκ και management

InBusinessNews  01/03/2021 10:21
Νιώσε τη δύναμη του πετυχημένου μάρκετινγκ και management

Νιώσε τη δύναμη του πετυχημένου μάρκετινγκ και management

InBusinessNews  01/03/2021 10:21

To Cyprus Institute of Marketing (CIM) διοργανώνει για 13η συνεχή χρονιά το «CIM Summit 2021 Navigating the Future», την Παρασκευή 9 Απριλίου 2021, στις 11:00 π.μ.

Το Συνέδριο, που όπως έχει προαναφερθεί πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και που φέτος λόγω της πανδημίας θα διεξαχθεί διαδικτυακά, αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους όσοι εμπλέκονται στους τομείς της διοίκησης και του μάρκετινγκ στην Κύπρο, αλλά και ευρύτερα στην Ευρώπη.

Έχοντας ως στόχο να ενημερώσει τις κυπριακές επιχειρήσεις για όλες τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του μάρκετινγκ και της διοίκησης, το Συνέδριο απευθύνεται σε: Στελέχη επιχειρήσεων, ανώτερους κυβερνητικούς υπαλλήλους, διευθυντές μάρκετινγκ, διευθυντές ανθρώπινου δυναμικού, διευθυντές πωλήσεων, διευθυντές παραγωγής, διευθυντές logistics και γενικότερα, σε κάθε στέλεχος που επιθυμεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση θα φιλοξενήσει παγκοσμίου φήμης ξένους ακαδημαϊκούς, από κορυφαία Business Schools της Ευρώπης, οι οποίοι θα μοιραστούν τις γνώσεις τους με τους προερχόμενους από κορυφαίες εταιρείες της Κύπρου συμμετέχοντες. Μέσα από τις παρουσιάσεις τους, θα βοηθήσουν όλους όσοι θα παρακολουθήσουν το Συνέδριο, να κατανοήσουν τη δύναμη του πετυχημένου μάρκετινγκ και management.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να εμπλουτίσουν  τις επαγγελματικές τους γνώσεις και να αποκτήσουν τεχνικές και στρατηγικές, οι οποίες θα τους φανούν χρήσιμες στις καθημερινές τους επιχειρηματικές αποφάσεις και συνεργασίες.

Αναλυτικά, τα βασικά θέματα συζήτησης του Συνεδρίου, είναι τα παρακάτω:

 • «Influencer Marketing 2.0»                                                                         
  Jenny Tsai, Founder & CEO, Wearisma
 • «The Future of Leadership»
  Randall Peterson, Professor of Organizational Behavior, London Business School
 • «How to Manage Strategic Assets Effectively»
  Catherine Magelssen, Assistant Professor of Strategy & Entrepreneurship, London Business School

 • «How to Build a Reputation in Years and Lose it Overnight»
  Jonathan Haslam, CBE, FRGS, Chairman and CEO, Haslamedia

Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.

Για εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: The Cyprus Institute of Marketing (CIM)

Πλατινένιος Χορηγός: MetLife

Χρυσοί Χορηγοί: Green Energy, Cablenet

Αργυροί Χορηγοί: McDonalds, , Iron Mountain,  Gan Direct, C.A. Papaellinas Group Χάλκινοι Χορηγοί: Zorbas Bakeries, Tototheo, KPMG, Kean, Jamie’s Italian, FXTM, Four Seasons, Alphamega

Υποστηρικτές: Panayiotides Promotional Gifts, Lightblack, Kitchen Studio, DHL, Commercial General Insurance, British High Commission Nicosia

Συνεργάτης: Charalambides/Christis

Ειδικός Συνεργάτης: Bank of Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: IN Business magazine, GOLD magazine

Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ, τηλ.: +357 22505555, φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας