Διαδικτυακή εκδήλωση από την PwC με θέμα τον επανασχεδιασμό της οικονομίας

InBusinessNews  25/02/2021 09:13
Διαδικτυακή εκδήλωση από την PwC με θέμα τον επανασχεδιασμό της οικονομίας

Διαδικτυακή εκδήλωση από την PwC με θέμα τον επανασχεδιασμό της οικονομίας

InBusinessNews  25/02/2021 09:13

Οι πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνουμε ως αποτέλεσμα της πανδημίας, έχουν δημιουργήσει πολλαπλές προκλήσεις για τις επιχειρήσεις, την οικονομία αλλά και την κοινωνία ευρύτερα.

Με στόχο τη στήριξη των τοπικών επιχειρήσεων και της κοινωνίας, η PwC Κύπρου διοργανώνει διαδικτυακή εκδήλωση την Πέμπτη, 4 Μαρτίου και ώρα 16:00, με θέμα τον επανασχεδιασμό της οικονομίας με βάση τις προτεραιότητες όπως αυτές καθορίστηκαν από την Ευρωπαϊκή Ένωση, στο πλαίσιο του Next Generation EU, για μια πιο πράσινη, ψηφιακή και ανθεκτική οικονομία. Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και θα πραγματοποιηθεί στην ελληνική γλώσσα.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα τεθεί η επίτευξη του στόχου της ανάκαμψης και του μετασχηματισμού της οικονομίας σε μια προσπάθεια να ανταποκριθούμε στην πανδημία και να μετριάσουμε τον αντίκτυπό της. 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Διευθύνων Σύμβουλος, PwC Κύπρου, κ. Ευγένιος Ευγενίου, ενώ ο Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο, κ. Ιερόθεος Παπαδόπουλος θα αναλύσει το Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, το εργαλείο που έχει δημιουργήσει η ΕΕ για να εξέλθει ισχυρότερη από την τρέχουσα κρίση.

Θα ακολουθήσει συζήτηση πάνελ που θα επικεντρωθεί στις πρωτοβουλίες της ΕΕ στο πλαίσιο του Next Generation EU, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε εκείνες που αφορούν τη στήριξη και την ανθεκτικότητα των επιχειρήσεων αλλά και της οικονομίας.  Στο πάνελ θα βρίσκονται ο Γενικός Διευθυντής της Γ.Δ. Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Συντονισμού και Ανάπτυξης, κ. Θεοδόσης Α. Τσιόλας, το μέλος του Συμβουλίου Οικονομίας και Ανταγωνιστικότητας Κύπρου και Επικεφαλής Οικονομολόγος της Ελληνικής Τράπεζας, Δρ. Ανδρέας Ασσιώτης καθώς και ο Συνέταιρος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών στην PwC Κύπρου, κ. Βασίλειος Βραχίμης. Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος, κ. Γιάννης Σειτανίδης. 

Η διαδικτυακή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pwc.com.cy/restart-cy-webcast.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας