CNP CYPRIALIFE: Η Ασφαλιστική Δύναμη και την ‘Επόμενη Μέρα’

Δελτίο Τύπου  26/01/2021 12:08
CNP CYPRIALIFE: Η Ασφαλιστική Δύναμη και την ‘Επόμενη Μέρα’

CNP CYPRIALIFE: Η Ασφαλιστική Δύναμη και την ‘Επόμενη Μέρα’

Δελτίο Τύπου  26/01/2021 12:08

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2021, η πρώτη για φέτος Ημερίδα του Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE. Η εκδήλωση διοργανώθηκε διαδικτυακά, λόγω των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας και την παρακολούθησαν περισσότεροι από 350 ασφαλιστικοί σύμβουλοι και στελέχη της εταιρείας.

Με θεματικό τίτλο «DREAM TEAM – Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ», παρουσιάστηκαν τα πολύ θετικά αποτελέσματα μίας ιδιαίτερα δύσκολης, αλλά παραγωγικής χρονιάς, όπως ήταν το 2020. Για το δίκτυο της Εταιρείας, η «Επόμενη Μέρα» μιας Νέας Εποχής, αποτελεί μία ακόμη μεγάλη πρόκληση, ένα καινούργιο στοίχημα κορυφής!

Στον χαιρετισμό του, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, ευχαρίστησε τους ανθρώπους του δικτύου πωλήσεων και το ανθρώπινο δυναμικό της CNP CYPRIALIFE που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, ξεπερνώντας κάθε Ομιλική και Εταιρική προσδοκία! Ο κ. Φειδία τόνισε επίσης ότι «στην Επόμενη Μέρα, που έχει ήδη ξεκινήσει, ξέρουμε καλά ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Σε κάθε σημείο της πορείας μας θα συναντούμε αλλαγές και προκλήσεις. Αλλά και σε κάθε βήμα αυτής της διαδρομής, θα είμαστε έτοιμοι να αποδεικνύουμε την αξιοπιστία των υπηρεσιών που παρέχουμε. Διασφαλίζοντας την πιο πολύτιμη σχέση: Τη σχέση εμπιστοσύνης».

Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου, καλωσόρισε την ξεχωριστή DREAM TEAM της CNP CYPRIALIFE, που πετυχαίνει όλο και υψηλότερους στόχους, εκφράζοντας «ένα μεγάλο ευχαριστώ» για τα όσα κατάφεραν οι άνθρωποι της Εταιρείας, μέσα στο δύσκολο και πρωτόγνωρο περιβάλλον που διαμόρφωσε η πανδημία. Προχώρησε στην ανάλυση των δραστηριοτήτων για τη χρονιά που πέρασε και παρουσίασε την εταιρική στρατηγική του 2021.

Ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Γιώργος Γώγου, στο μήνυμά του τόνισε πως «ό,τι μας λείπει βρίσκεται σε ακτίνα θέλησης, αρκεί να πιστέψουμε και να αγωνιστούμε γι’ αυτό». Προβάλλοντας τις επιτυχίες του Δυναμικού Πωλήσεων, σημείωσε πως «ο πρωταθλητισμός δεν σταματά ποτέ!», ενώ στη συνέχεια έδωσε την κατεύθυνση της στρατηγικής πωλήσεων για την Επόμενη Μέρα.

Εκπαιδευτική παρουσίαση για την «Επόμενη Μέρα με όπλο την Τεχνολογία» ανέπτυξε ο κ. Παναγιώτης Λελεδάκης, CEO του IFAAcademy. 

Επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής της Ημερίδας από τις Βρυξέλες, ήταν ο κ. Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Έλληνας ευρωβουλευτής και ψυχίατρος που έχει διαγνωστεί με νωτιαία μυϊκή δυστροφία. Με τους συμμετέχοντες μοιράστηκε τα προσωπικά του βιώματα και τους τρόπους με τους οποίους μπορεί και ξεπερνά τις δυσκολίες. Όπως ανέφερε «η θέληση για ζωή και προσφορά, αποτελούν για τον κάθε έναν από εμάς οδηγό για κάθε Επόμενη Μέρα»! 

Στην αρχή μία νέας εποχής, αναδεικνύεται η σημασία της σιγουριάς και της ασφάλειας απέναντι στο απρόβλεπτο και στο αβέβαιο.  Η Δύναμη της CNP CYPRIALIFE, την «Επόμενη Μέρα», είναι η απροσπέλαστη ασπίδα προστασίας των ασφαλισμένων της.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας