Θερμό ενδιαφέρον εταιρειών να εγκαθιδρύσουν έδρα στην Κύπρο

  21/01/2021 08:30
Θερμό ενδιαφέρον εταιρειών να εγκαθιδρύσουν έδρα στην Κύπρο

Θερμό ενδιαφέρον εταιρειών να εγκαθιδρύσουν έδρα στην Κύπρο

  21/01/2021 08:30

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος ξένων εταιρειών από 20 και πλέον χώρες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών θα βρεθεί η Κύπρος στο πλαίσιο του 5oυ Cyprus International Investors Summit που διοργανώνει ο Invest Cyprus και θα πραγματοποιηθεί σε υβριδική μορφή στις 28 Ιανουαρίου 2021.

Η διεξαγωγή του συνεδρίου εντάσσεται στο πλαίσιο των προσπαθειών ώστε η Κύπρος να καταστεί Regional/International Headquarting Center και οι 500 και πλέον σύνεδροι που θα το παρακολουθήσουν διαδικτυακά, θα έχουν την ευχέρεια να ενημερωθούν για τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η Κύπρος. Παράλληλα, στο συνέδριο θα αναπτυχθούν τα πλεονεκτήματα που διαθέτει η χώρας μας για την εγγραφή και διαχείριση επενδυτικών ταμείων, οι επενδύσεις στον τομέα των ακινήτων και οι υψηλές αποδόσεις τους, ενώ θα παρουσιαστούν και άλλες επενδυτικές ευκαιρίες που παρουσιάζει η Κύπρος ιδιαίτερα στους τομείς της Υγείας, Τουρισμού και Φιλοξενίας.

Κύριοι ομιλητές στο συνέδριο θα είναι ο Υπουργός Οικονομικών, Κωνσταντίνος Πετρίδης, ο Πρόεδρος του Invest Cyprus, Μιχάλης Μιχαήλ και ο Γενικός Διευθυντής του Invest Cyprus, Γιώργος Καμπανέλλας.

Τεράστιο ενδιαφέρον

Πάντως, μέχρι στιγμής το ενδιαφέρον που επιδεικνύεται είναι τεράστιο για διαδικτυακή συμμετοχή στο διεθνές επενδυτικό συνέδριο, καθώς ο αριθμός ξεπερνά τους 500 αντιπροσώπους που δραστηριοποιούνται σε όλο το φάσμα των επενδυτικών υπηρεσιών στο εξωτερικό όπως, διεθνή δικηγορικά γραφεία, εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων, ελεγκτικά γραφεία, διεθνή μέσα, family offices, όπως επίσης θεσμικοί επενδυτές.

Οι συμμετέχοντες, που θα παρακολουθήσουν το συνέδριο, προέρχονται από όλες τις ηπείρους και κυρίως από χώρες όπως Μεγάλη Βρετανία, ΗΠΑ, Κίνα, Κύπρο, Λίβανο, Κουβέιτ, Ινδία, Νότιο Αφρική, Βιετνάμ, Αίγυπτο, Λίβανο, Ισραήλ καθώς επίσης και από άλλες χώρες της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Οργανωτής: Κυπριακός Οργανισμός Προώθησης Επενδύσεων (Invest Cyprus) -

Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη

Συντονιστής: IMH

Χορηγοί: Τράπεζα Κύπρου, PwC Κύπρου, KPMG Κύπρου, Trident Trust

Χορηγοί Επικοινωνίας: SAVVY INVESTOR, IN Business, GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Summit, κάντε κλικ στο www.cyprusinvestorssummit.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας