Ανανέωση της πιστοποίησης Investors in People Platinum για την PwC Κύπρου

Τη διαχρονική δέσμευση της PwC για συνεχή ανάπτυξη των ανθρώπων της αλλά και των πρακτικών που εφαρμόζει, αντικατοπτρίζει η πρόσφατη ανανέωση της διεθνούς κύρους πιστοποίησης «We Invest in People» Platinum. 

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι το πλατινένιο επίπεδο αποτελεί την ανώτατη διεθνή διάκριση της πιστοποίησης «We Invest in People», την οποία επιτυγχάνει μόνο το 2% των οργανισμών.

Διαρκής Εκπαίδευση & Ανάπτυξη

Στόχος της PwC είναι η παροχή στήριξης στους ανθρώπους της, ώστε να εξελιχθούν στους ηγέτες του αύριο. Ο οργανισμός πιστεύει στις απεριόριστες δυνατότητες των νέων ανθρώπων και επενδύει στο μέλλον, προσλαμβάνοντας νέους αποφοίτους πανεπιστημίων και στηρίζοντας την ανάπτυξη των ανθρώπων του καθ’ όλη τη διάρκεια της σταδιοδρομίας τους. Κατά τη διάρκεια του έτους, το 62% των ανθρώπων της PwC συμμετείχαν σε διαδικτυακά προγράμματα αναβάθμισης των ψηφιακών τους δεξιοτήτων, ενώ ποσοστό 25% εξ αυτών ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα της Ψηφιακής Ακαδημίας του οργανισμού στο πλαίσιο της παγκόσμιας πρωτοβουλίας «New World, New Skills».

 

Συνεχής αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος

Με στόχο τη συνεχή βελτίωση του εργασιακού της περιβάλλοντος, η PwC έχει υιοθετήσει το πλαίσιο «Everyday Flexibility» δίνοντας στους ανθρώπους της τη δυνατότητα να αποκτήσουν περισσότερο έλεγχο του χρόνου τους επιλέγοντας πού, πώς και πότε θα εργαστούν. Η PwC υιοθετεί επίσης το πρόγραμμα "Be Well, Work Well", το οποίο αποτελεί μέρος της καινοτόμου προσέγγισης του οργανισμού σε παγκόσμιο επίπεδο με στόχο τη βελτίωση της ευημερίας των ανθρώπων του. Μέσω του προγράμματος, η PwC επενδύει στη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική ευεξία των ανθρώπων της, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

 

Αντιμετώπιση των προκλήσεων

Ενόψει των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε σήμερα ως αποτέλεσμα της πανδημίας του COVID-19, κύρια προτεραιότητα της PwC είναι η διασφάλιση της ασφάλειας και της ευημερίας των ανθρώπων της. Αξιοποιώντας την ισχυρή τεχνολογική υποδομή και τις σύγχρονες εργασιακές πρακτικές που έχει υιοθετήσει τα τελευταία χρόνια, η PwC εφάρμοσε από την πρώτη στιγμή την εξ αποστάσεως αλλά και την εκ περιτροπής εργασία, στηρίζοντας αποτελεσματικά τους ανθρώπους της, τους πελάτες και τους συνεργάτες της σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Αναφερόμενη στην ανανέωση της πιστοποίησης Investors in People Platinum, η Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού και Συνέταιρος της PwC Κύπρου, κ. Άννα Λοϊζου, ανέδειξε ότι «στο επίκεντρο όλων των πρωτοβουλιών μας βρίσκεται η ευημερία και η ανάπτυξη των ανθρώπων μας καθώς αυτοί αποτελούν την κινητήρια δύναμη της επιτυχίας μας. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης περιόδου καταφέρνουν να μετουσιώνουν τον σκοπό μας για οικοδόμηση εμπιστοσύνης στην κοινωνία και την επίλυση σημαντικών προβλημάτων σε δράση».

Δειτε Επισης

TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;
Πρόσβαση στο ψηφιακό κράτος για όσους δυσκολεύονται ζητά η Επιτροπή Θεσμών
Columbia Technology και Sita δημιουργούν την SmartSea-Θα παρέχει λύσεις ναυτιλιακής τεχνολογίας
Altius Insurance: Στηρίζει τη σύνοδο του πρώτου επιστημονικού συνεδρίου νοσηλευτικής και μαιευτικής