Το φαρμακείο και ο μελλοντικός του ρόλος στην υγειονομική περίθαλψη  

InBusinessNews  12/01/2021 09:58
Το φαρμακείο και ο μελλοντικός του ρόλος στην υγειονομική περίθαλψη  

Το φαρμακείο και ο μελλοντικός του ρόλος στην υγειονομική περίθαλψη  

InBusinessNews  12/01/2021 09:58
Το φαρμακείο και ο μελλοντικός του ρόλος στην υγειονομική περίθαλψη θα βρεθεί, μεταξύ άλλων θεμάτων, στο επίκεντρο του 3ου  Συνεδρίου Φαρμακοποιών, το οποίο διοργανώνει διαδικτυακά η IMH, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021

RELATED ARTICLES


 
Στόχος του φετινού πολυαναμενόμενου «3ου Συνεδρίου Φαρμακοποιών», όπου δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε, είναι να αναλύσει τον ρόλο του σύγχρονου φαρμακοποιού, ρόλος ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό στους καιρούς της πανδημίας. Από την παραδοσιακή ιδιότητα του «εμπόρου φαρμάκων», ο σύγχρονος φαρμακοποιός έχει εξελιχθεί στον «φαρμακοποιό των 9 αστέρων», γεγονός που του προσδίδει πληθώρα επιπλέον ιδιοτήτων. Το συνέδριο θέτει στο μικροσκόπιο, μεταξύ άλλων, το πώς οι φαρμακοποιοί της πρώτης γραμμής «νικούν» την πανδημία του covid-19, καθώς και τη σημαντική συμμετοχή και συμβολή του σύγχρονου φαρμακείου στο ΓΕΣΥ.
 
Στο φετινό συνέδριο ο Michael Holden, αναπληρωτής διευθυντής, του οργανισμού Pharmacy Complete στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα μιλήσει για τον μελλοντικό ρόλο του φαρμακείου στην υγειονομική περίθαλψη, ειδικά σήμερα που τα δημογραφικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού αλλάζουν συνεχώς σε μέγεθος, αλλά και σε ό,τι αφορά την υγεία και την ευημερία του.
 
Ο Michael Holden ασχολείται σε όλα τα επίπεδα με το φαρμακείο της κοινότητας, τα ευρύτερα όργανα του NHS, κυβερνήσεων, καθώς και με τη φαρμακευτική βιομηχανία γενικότερα, ως σύμβουλος και εκπαιδευτής για την υποστήριξη του απαιτούμενου μετασχηματισμού. Το 1988 ίδρυσε τη δική του ανεξάρτητη κοινοτική ομάδα φαρμακείων. Επίσης, ηγήθηκε μιας τοπικής φαρμακευτικής επιτροπής στο Hampshire και στη Isle of Wight, όπου ξεκίνησαν πολλές καινοτόμες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της πρωτοβουλίας Healthy Living Pharmacy. Υπήρξε ακόμη, διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ένωσης Φαρμακείων του Ηνωμένου Βασιλείου για τέσσερα χρόνια. 
 
Το 2016 ίδρυσε το Pharmacy Complete, έναν οργανισμό εκπαίδευσης και παροχής συμβουλών, που συνεργάζεται με το κοινοτικό φαρμακείο, τη φαρμακευτική βιομηχανία, καθώς και τους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς προσφοράς υπηρεσιών υγείας. O Michael Holden τιμήθηκε ως μέλος της Βασιλικής Φαρμακευτικής Εταιρείας τον Μάρτιο του 2011 και έγινε μέλος της Βασιλικής Εταιρείας Δημόσιας Υγείας το 2017.
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε φαρμακοποιούς, στελέχη των φαρμακευτικών υπηρεσιών και άλλων κυβερνητικών τμημάτων, διευθυντικά στελέχη από φαρμακοβιομηχανίες, εταιρείες εισαγωγής και διανομής φαρμάκων και ιατρικών προϊόντων και υπηρεσιών, στελέχη από ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, γιατρούς, στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και ακαδημαϊκούς.
 
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Remedica
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC)
Υποστηρικτής: Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος
Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold, Περιοδικό IN Business
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή. Για ηλεκτρονικές εγγραφές,  κάντε κλικ εδώ.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας