Τέσσερις νέοι συνέταιροι στην Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ

Η Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ ανακοινώνει 4 νέους συνέταιρους στην εταιρεία από την 1η Ιανουαρίου 2021. Νέοι συνέταιροι γίνονται οι Χαρίκλεια Θεοδούλου, Αγγέλα Χαραλάμπους, Κωνσταντίνα Χατζηαναστάση και Έλενα Μιχαηλίδου.

Η Χαρίκλεια Θεοδούλου εργάζεται στο Τμήμα Ακίνητης Ιδιοκτησίας και Εργατικού Δικαίου της Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ. Οι τομείς ειδίκευσης της Χαρίκλειας καλύπτουν διαπραγματεύσεις, αντιδικίες, και διαιτησίες. Εστιάζεται σε συμφωνίες πωλήσεως, μισθώσεως, και ανέγερσης ακίνητης ιδιοκτησίας, σχετικές αντιδικίες και διαφωνίες περί εργοδότησης, καθώς και ζητήματα διαιτησίας. Επιπλέον, η Χαρίκλεια παρέχει νομική γνώμη σε κορυφαίες εταιρείες στην Κύπρο για ζητήματα εργοδότησης και συμβατικές διαφορές. Η Χαρίκλεια έχει ασχοληθεί με εύρος υποθέσεων αντιδικιών σε ζητήματά εργοδότησης και ακίνητης ιδιοκτησίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε κορυφαίες εταιρείες, και έχει αντιπροσωπεύσει τοπικές επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα σε διαδικαστικές διαδικασίες. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου και Μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2014.

Η Αγγέλα Χαραλάμπους εργάζεται στο Τμήμα Διοικητικού & Δημόσιου Δικαίου και Οικογενειακού και Κληρονομικού Δικαίου της Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ. Ο κύριος τομέας ειδίκευσης της Αγγέλας είναι το δημόσιο δίκαιο που περιλαμβάνει υποθέσεις ενώπιων του Ανώτατου και Διοικητικού Δικαστηρίου αναφορικά με διαφορές που προκύπτουν από δημόσιο και/ή διοικητικό δίκαιο – συμπεριλαμβανομένων διαφορών περί φορολογίας. Η πιο πρόσφατη της εργασία συμπεριλαμβάνει την παροχή νομικής γνώμης αναφορικά με ζητήματα δημόσιου δικαίου σε δημόσια πρόσωπα. Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου και Μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2015.


Η Κωνσταντίνα Χατζηαναστάση εργάζεται στο Τμήμα Εταιρικού Δικαίου της Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ. Διαθέτει εμπειρία στην παροχή συμβουλών σε αλλοδαπές εταιρείες καθώς και φυσικά πρόσωπα σε διαδικασίες αναφορικά με παγκόσμια διατάγματα παγοποίησης τύπου Mareva, αποκάλυψης περιουσιακών στοιχείων και διαταγμάτων φίμωσης. Έχει ασχοληθεί με υποθέσεις που αφορούν σε αθέμιτες εμπορικές πρακτικές μεταξύ επιχειρήσεων και καταναλωτών και ζητήματα γονικής μέριμνας, διατροφής και περιουσιακών στοιχείων. Η Κωνσταντίνα έχει ασχοληθεί με υποθέσεις ενώπιων της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών και με υποθέσεις συμπράξεων (καρτέλ). Επιπλέον, η Κωνσταντίνα έχει εμπειρία στο δίκαιο περί επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, καθώς και ζητημάτων σχετικά με κρατική ενίσχυση. Είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2015.

Η Έλενα Μιχαηλίδου εργάζεται στο Τμήμα Ασφαλιστικού Δικαίου και Προσωπικών Ζημιών της Χάρης Κυριακίδης ΔΕΠΕ. Είναι ασκούμενη δικηγόρος με εκτεταμένη εμπειρία στην διαχείριση απαιτητικών αστικών υποθέσεων, και με εξειδίκευση σε αξιώσεις ασφαλιστικού δίκαιου και προσωπικών ζημιών καθώς και αξιώσεις ιατρικής αμέλειας. Έχει τακτικά αντιπροσωπεύσει ασφαλιστικές εταιρείες και ενάγοντες ενώπιων των Κυπριακών Δικαστηρίων και έχει συχνά συμβουλεύσει πελάτες σε ευρύ φάσμα ζητημάτων δικαίου ασφάλισης και αντασφάλισης. Η Έλενα αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Hull το 2008 όπου απόκτησε το πτυχίο νομικής της (LLB (Hons)) και ακολούθως από το City University του Λονδίνου, όπου απόκτησε το μεταπτυχιακό της στο Διεθνές Εμπορικό Δίκαιο (LLM in International Commercial Law). Το 2015, έλαβε το βραβείο Εξαιρετικού Επιτεύγματος στο Ανώτερο Πιστοποιητικό για την Διεθνή Κανονιστική Συμμόρφωση (ICA Advanced Certificate in International Compliance) της Διεθνούς Οργάνωσης για την Κανονιστική Συμμόρφωση (International Compliance Association - ICA). Η Έλενα σήμερα κάνει δεύτερο μεταπτυχιακό νομικής με ειδίκευση στο Ασφαλιστικό Δίκαιο στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου. Είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2010.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά