Η EY παρουσιάζει τον Φορολογικό Οδηγό Κύπρου 2021

Δελτίο Τύπου  08/01/2021 14:30
Η EY παρουσιάζει τον Φορολογικό Οδηγό Κύπρου 2021

Η EY παρουσιάζει τον Φορολογικό Οδηγό Κύπρου 2021

Δελτίο Τύπου  08/01/2021 14:30

Η EY Κύπρου είναι στην ευχάριστη θέση να παρουσιάσει την τελευταία έκδοση του Φορολογικού Οδηγού Κύπρου – στα αγγλικά – που παρέχει μια απλή, ολιστική σύνοψη του φορολογικού συστήματος της Κύπρου, με βάση την κυπριακή νομοθεσία και τις φορολογικές πρακτικές για το οικονομικό έτος 2021. 

Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει μια σύντομη επισκόπηση των φορολογικών νομοθεσιών που ισχύουν από τον Ιανουάριο του 2021, συμπεριλαμβανομένων όλων των πρόσφατων βασικών αλλαγών στον φορολογικό κώδικα. Μεταξύ άλλων περιέχει στοιχεία αναφορικά με την φορολογία φυσικών και νομικών προσώπων, θέματα ΦΠΑ καθώς και άλλα διάφορα φορολογικά θέματα συμπεριλαμβανομένων ζητημάτων που αφορούν ενδοομιλικές συναλλαγές, ελεγχόμενες αλλοδαπές οντότητες και τους συντελεστές παρακράτησης φόρων στο πλαίσιο των σχετικών συμφωνιών αποφυγής διπλής φορολογίας.  Δεν περιλαμβάνει όλα τα μέτρα αντιμετώπισης του COVID-19. Για τις τελευταίες εξελίξεις, μπορείτε να εγγραφείτε στην λίστα επαφών μας για τα EY Cyprus Tax Alerts, εδώ.

Η ηλεκτρονική έκδοση του Cyprus Tax Facts 2020 είναι επίσης διαθέσιμη στην ιστοσελίδα της EY. Η ελληνική έκδοση θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα τις επόμενες εβδομάδες.
Ο Φορολογικός Οδηγός Κύπρου προορίζεται να χρησιμεύσει ως μια πρακτική πηγή πληροφοριών και δεν υποκαθιστά την ανάγκη για εξειδικευμένες επαγγελματικές συμβουλές. Η ομάδα εμπειρογνωμόνων μας στην EY Κύπρου παραμένει στη διάθεσή σας για να σας παρέχει επαγγελματικές, εξατομικευμένες συμβουλές με βάση την εκτεταμένη εμπειρία και τις γνώσεις μας στον κλάδο.

Με την ευκαιρία της κυκλοφορίας του Φορολογικού Οδηγού, ο Φίλιππος Ραπτόπουλος, Συνέταιρος και Επικεφαλής Φορολογικών και Νομικών Υπηρεσιών της ΕΥ, παρατηρεί: «Βιώνουμε πρωτοφανείς στιγμές. Οι κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο μεταρρυθμίζουν τους φορολογικούς τους κώδικες με πρωτοφανείς ρυθμούς και το τοπίο μεταβάλλεται καθημερινά, ειδικά σε ότι αφορά την ανάγκη μελέτης νέων αγορών. Δημιουργήσαμε αυτόν τον οδηγό με στόχο να στηρίξουμε την επιτυχία σας, παρέχοντας σας ολοκληρωμένη πληροφόρηση προκειμένου να είστε σε θέση να λαμβάνετε πιο ενημερωμένες στρατηγικές αποφάσεις».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας