Ο ρόλος του σύγχρονου φαρμακοποιού στο σημερινό απαιτητικό περιβάλλον

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στο φετινό πολυαναμενόμενο 3ο  Συνέδριο Φαρμακοποιών, το οποίο διοργανώνει διαδικτυακά η IMH, την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021.
 
Στόχος του «3ου Συνεδρίου Φαρμακοποιών» είναι να αναλύσει το ρόλο του σύγχρονου φαρμακοποιού, ρόλος ο οποίος έχει διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό στους καιρούς της πανδημίας. Από την παραδοσιακή ιδιότητα του «εμπόρου φαρμάκων», ο σύγχρονος φαρμακοποιός έχει εξελιχθεί στον «φαρμακοποιό των 9 αστέρων», γεγονός που του προσδίδει πληθώρα επιπλέον ιδιοτήτων. Το συνέδριο θέτει στο μικροσκόπιο, μεταξύ άλλων, το πώς οι φαρμακοποιοί της πρώτης γραμμής «νικούν» την πανδημία του covid-19, καθώς και τη σημαντική συμμετοχή και συμβολή του σύγχρονου φαρμακείου στο ΓΕΣΥ.
 
Στο φετινό συνέδριο ο Νεκτάριος Ζήσης, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ZN Solutions και καθηγητής στο IST College σε θέματα ηγεσίας-επικοινωνίας και προσωπικής ανάπτυξης, θα μιλήσει για το ρόλο του σύγχρονου φαρμακοποιού στο απαιτητικό περιβάλλον της σημερινής πραγματικότητας. Σύμφωνα με το κ. Ζήση, το φαρμακείο αποτελεί δυναμική επιχειρηματική μονάδα της κοινωνίας και γι’ αυτό ο σύγχρονος φαρμακοποιός οφείλει να είναι πάροχος φροντίδας, decision-maker, communicator, manager, life-long learner, εκπαιδευτής, ηγέτης και ερευνητής.

O Νεκτάριος Ζήσης δραστηριοποιείται στο χώρο του φαρμακείου  για περισσότερα από 16 χρόνια, έχοντας διατελέσει διευθυντής πωλήσεων και εμπορικός διευθυντής σε εμπορικές εταιρείες, ενώ πλέον βρίσκεται στο δίκτυο φαρμακείων ADVANCEPHARMACIES SA ως εκπαιδευτής & σύμβουλος επιχειρήσεων.

Στιγμή ορόσημο στην καριέρα του αποτελεί η πιστοποίησή του από τον Παγκόσμιο Οργανισμό του John Maxwell  (John Maxwell Team) ως ομιλητής εκπαιδευτής και coach.  Είναι ομιλητής σε φαρμακευτικά συνέδρια, αρθρογράφος και εκπαιδευτής σε ενδοεταιρικά σεμινάρια μεγάλων εταιρειών, όπως  Vardas, Bread Factory, Natura Pharm, Laser4Myopia κ.α.

Το συνέδριο θα διεξαχθεί στη ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το πρόγραμμα του συνεδρίου, κάντε κλικ εδώ.
 
Το συνέδριο απευθύνεται κυρίως σε φαρμακοποιούς, στελέχη των φαρμακευτικών υπηρεσιών και άλλων κυβερνητικών τμημάτων, διευθυντικά στελέχη από φαρμακοβιομηχανίες και εταιρείες εισαγωγής & διανομής φαρμάκων και ιατρικών προϊόντων & υπηρεσιών, στελέχη από ιδιωτικές κλινικές και νοσοκομεία, γιατρούς, στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών και ακαδημαϊκούς.
 
Οργανωτής: IMH
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Remedica
Ακαδημαϊκός Συνεργάτης: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας (UNIC)
Υποστηρικτής: Παγκύπριος Φαρμακευτικός Σύλλογος
Coffee Sponsor: Gloria Jean’s Coffees
Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό Gold, Περιοδικό IN Business
Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:
Τηλ.: 22505555 | Φαξ: 22679820 | Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com
 
Το συνέδριο θα διεξαχθεί διαδικτυακά. Η συμμετοχή είναι δωρεάν, με απαραίτητη προϋπόθεση την εγγραφή. Για ηλεκτρονικές εγγραφές,  κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Με τη συμβολή της Cyta η επέκταση δικτύων υπερυψηλής χωρητικότητας σε υποεξυπηρετούμενες περιοχές
ΜΙΕΕΚ: Συζήτηση στρογγυλής τραπέζης για τις προκλήσεις της εφοδιαστικής αλυσίδας
Πώς οι εταιρείες μπορούν να μειώσουν το κόστος του στόλου τους αυξάνοντας την ασφάλεια στους δρόμους
Ολοκληρώθηκε το Κλειστό Πρωτάθλημα Σκακιού στην Κύπρο
CIM Summit 2024: Πλατφόρμα ενημέρωσης και ανταλλαγής ιδεών
Davood Shamsi: Με εμπειρία σε Apple και JP Morgan στο 3ο Digital Cyprus Conference
ΟΕΒ, Τράπεζα Κύπρου και Deloitte στο Λονδίνο-Παρουσίαση επαγγελματικών ευκαιριών για επαναπατρισμό Κύπριων
Το κοινό «αγκάλιασε» την εκστρατεία του Bean Bar απέναντι στον καρκίνο του μαστού
Σύσταση Δικτύου Επιχειρήσεων Καινοτομίας από την ΟΕΒ
Εγκαίνια Παλαιάς Δημοτικής Αγοράς στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας