Tο CIM ανακοινώνει σειρά εκδηλώσεων και ενεργειών για τον εορτασμό των εκδηλώσεων της 10ης επετείου της συνεργασίας του με το University of West London

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School ανακοινώνει σειρά εκδηλώσεων και ενεργειών για τον εορτασμό των εκδηλώσεων της 10ης επετείου της συνεργασίας του με το University of West London.
 
Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL αφορά την προσφορά δύο ακαδημαϊκών προπτυχιακών προγραμμάτων: το BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years) και το BA(Hons) Accounting & Finance (3 years) καθώς επίσης και 1 μεταπτυχιακού προγράμματος, MSc Digital Marketing (1 Year FT/2 Years PT), με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Από τον Ιανουάριο 2021 θα προσφέρεται επίσης με την μέθοδο της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης το πρωτοπόρο πρόγραμμα «Doctorate in Business Administration (4 Years)». Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011.
 
Όσο αφορά τους εορτασμούς για αυτή την εξαιρετικά σημαντική επέτειο, έχουν αποφασιστεί μεταξύ άλλων τα ακόλουθα:
 
  • Στο ετήσιο «CIM Summit 2021» θα παραστούν αξιωματούχοι του University of West London.
  • Θα διοργανωθεί Εκδήλωση προς τιμή των φοιτητών και αποφοίτων των προγραμμάτων του University of West London στην Κύπρο.
  • Θα διοργανωθεί «Business Breakfast» για CEOs κυπριακών επιχειρήσεων στην παρουσία του Vice-Chancellor του University of West London.
  • Αντιπροσωπεία φοιτητών και καθηγητών του University of West London που σπουδάζουν στην Κύπρο θα μεταβούν στο Λονδίνο για εορταστική εκδήλωση που θα διοργανώσει το Πανεπιστήμιο προς τιμή της συνεργασίας του με το Cyprus Institute of Marketing.
  • Θα διοργανωθεί λαμπρή τελετή στην παρουσία της πολιτικής και επιχειρηματικής ηγεσία τον Ιούνιο 2021 στην οικία του Βρετανού Ύπατου Αρμοστή.
  • Θα παραχωρηθούν 10 Υποτροφίες σε Κύπριους πολίτες.
 
Στην κρίσιμη συγκυρία του «Brexit» η συνεργασία μεταξύ Cyprus Institute of Marketing και του University of West London αποτελεί την καλύτερη εναλλακτική επιλογή για την απόκτηση Βρετανικού πτυχίου και μεταπτυχιακού, με προσιτά δίδακτρα, και χωρίς την ανάγκη για μετάβαση στην Βρετανία.
 

Δειτε Επισης

Διάλεξη για τον εργασιακό εκφοβισμό από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος
Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»