Η νέα εποχή στο τραπεζικό οικοΣύστημα

Μη χάσετε το «8th Banking Forum & FinTech Expo» την Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2021. Το Φόρουμ αποτελεί μετεξέλιξη του καθιερωμένου ετησίου «Cyprus Banking Forum».
 
Η IMH διοργανώνει το συγκεκριμένο Φόρουμ για να αναδείξει και να συζητήσει, με έμπειρους γνώστες της αγοράς, τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, εστιάζοντας στο συνεχώς μεταβαλλόμενο τραπεζικό οικοσύστημα. Θα τεθούν κρίσιμα ερωτήματα, όπως τα ακόλουθα: Ποιο είναι το μέλλον του χρηματοοικονομικού τομέα στην Κύπρο; Πώς μπορεί να ενστερνιστεί τις δυνατότητες της νέας τεχνολογικής εποχής και να αναζητήσει καινούργιες δυνατότητες ως πλατφόρμα καινοτομίας και ανταγωνιστικής αναγέννησης; Στο φόρουμ θα παρευρεθούν καταξιωμένοι ομιλητές από τον κυπριακό και τον διεθνή χώρο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, για να συζητήσουν τα προαναφερθέντα.
 
Στους διακεκριμένους ομιλητές συγκαταλέγεται ο Managing Director της Logicom Solutions, Χρυσόστομος Κριδιώτης, ο οποίος επιπλέον θα συντονίσει το Συνέδριο. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασής του με τίτλο “The New Normal in Banking: COVID-19 as a Catalyst of Change”, ο κ.Κριδιώτης θα εξηγήσει το πώς η πανδημία έχει επηρεάσει το τραπεζικό οικοσύστημα και ποια τα μέτρα που έχουν ληφθεί για να επιταχύνουν τον Ψηφιακό Μετασχηματισμό. Αν και η πανδημία δεν επηρέασε άμεσα την εξέλιξη του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, είναι προφανές πως αύξησε την ταχύτητά του και επεσήμανε τη σημασία του. Η διαπίστωση που προέκυψε από την κρίση της πανδημίας, είναι το γεγονός ότι οι τράπεζες έχουν ακόμη αρκετά χιλιόμετρα να διανύσουν όσον αφορά τον δικό τους Ψηφιακό Μετασχηματισμό.
 
Για πρώτη φορά στα χρονικά, το Φόρουμ θα διεξαχθεί υβριδικά, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να επιλέξουν να το παρακολουθήσουν είτε διαδικτυακά είτε δια φυσικής παρουσίας στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia, στη Λευκωσία. Όσο αφορά τη συμμετοχή συμμετεχόντων στο Φόρουμ διά φυσικής παρουσίας, αυτή θα γίνεται με βάση τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά τη δεδομένη χρονική περίοδο και σύμφωνα, πάντοτε, με την εξέλιξη της νόσου COVID-19. Την ημέρα διεξαγωγής του Φόρουμ, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό θα γίνει, είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).
 
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην αγγλική. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ εδώ.
 
Παράλληλα με το φόρουμ, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γνωριστούν, να δικτυωθούν και να ανταλλάξουν απόψεις με επαγγελματίες του κλάδου. Το Banking & FinTech Forum απευθύνεται σε όλους τους CEOs, COOs, CFOs, CCOs, CROs, partners, διευθύνοντες σύμβουλους, γενικούς και οικονομικούς διευθυντές και σε άλλα ανώτερα στελέχη από τον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στην Κύπρο.
 
Για ηλεκτρονικές εγγραφές, κάντε κλικ εδώ
Τα μέλη του Συνδέσμου Τραπεζών Κύπρου, δικαιούνται 15% έκπτωση.
 
Οργανωτής: IMH
Κύριος Χορηγός: Logicom Solutions
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): CITR, eBOS Technologies Ltd, G.A.P. Vassilopoulos Group, PwC Cyprus, SAS Institute S.A
Υποστηρικτές (μέχρι στιγμής): Alpha Bank Cyprus Ltd, AstroBank, Ελληνική Τράπεζα, Τράπεζα Κύπρου
Powered by: Invest Cyprus
Με τη Στήριξη: Σύνδεσμος Τραπεζών Κύπρου
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business
 
Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε με την ΙΜΗ:
Τηλ.: 22505555 │ Φαξ: 22679820
Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά