Οι Τάσεις των καταναλωτών & οι Επισιτιστικές Επιχειρήσεις

Η ΙΜΗ παρουσιάζει το The 2nd Food & Beverage, HORECA Business Conference” την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Το Συνέδριο στοχεύει να παρουσιάσει αναλυτικά και να συζητήσει τις πρόσφατες τάσεις όπως καταγράφονται στον τομέα των Επισιτιστικών Υπηρεσιών. Καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου -από το εξωτερικό και την Κύπρο- θα εστιάσουν σε θέματα που απασχολούν όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Επισιτιστικών Υπηρεσιών.
 
Για τις σύγχρονες τάσεις των καταναλωτών αλλά και για τα κριτήρια με τα οποία αποφασίζουν το τι θα φάνε και από πού θα παραγγείλουν, θα μιλήσει ο Edward Harvey, Director της Elevate Ηνωμένου Βασιλείου. Ξεκινώντας με μια ανασκόπηση των παραγόντων που οδηγούν στην εξέλιξη των καναλιών και στην αλλαγή που σημειώνονται στις συμπεριφορές των καταναλωτών, ο κ.Harvey θα σταθεί στις νέες καταναλωτικές τάσεις όπως αυτές παρατηρούνται και καταγράφονται σε διεθνές επίπεδο. Ποιες οι νέες ευκαιρίες και στρατηγικές; Ποιες συνθήκες θα καθορίζουν το πιάτο μας το 2021 αλλά και έπειτα; Ποιες «μόδες» θεωρούνται προσωρινές και ποιες είναι εδώ για να μείνουν;
 
Ο κ.Harvey ηγείται μιας ομάδας που στελεχώνεται από ταλαντούχα άτομα με πάθος και πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των Επισιτιστικών Υπηρεσιών, η οποία παρέχει λύσεις και στρατηγικές για τη σωστή διαχείριση μιας επιχείρησης HORECA. Έχει υπηρετήσει χρόνια ως Food & Beverage Director στην Marriott UKI & EMEA αλλά και ως διευθύνων σύμβουλος της Tricon στο Dubai, ενώ έχει αναπτύξει πολλές συνεργασίες σε Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
 
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς: επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων κι οργανισμών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Εστιατορίων και των Χώρων Εστίασης, της Φιλοξενίας και του Τουρισμού.
 
Διοργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Foody, MCC BEST VALUE Ltd. και Pissis Ltd
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, περιοδικό GOLD και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
Τηλ.: 22505555 | Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com  
 
*Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την φυσική παρουσία των συνέδρων, με βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά την δεδομένη χρονική περίοδο. Την ημέρα διεξαγωγής του Συνεδρίου, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό θα γίνεται είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).
 

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας