H ενταγμένη στη λίστα Fortune 1000 Iron Mountain πιστοποιείται σαν Great Place to Work®

H ενταγμένη στη λίστα Fortune 1000 Iron Mountain, με δυναμική παρουσία στην Κύπρο, πιστοποιείται σαν Great Place to Work®. 

Ο Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® είπε για την Iron Mountain: «Η συνεχής εξέλιξη και δημιουργικότητα στην Iron Mountain είναι εντυπωσιακή και νοιώθουμε περήφανοι που είναι σήμερα μέρος της οικογένειας των εταιρειών μας με πιστοποιήσει Great Place to Work® στην Κύπρο. Το πάθος για εξυπηρέτηση του πελάτη και ο κεντρικός ρόλος που έχουν οι άνθρωποι τους στην όλη προσπάθεια σίγουρα είναι σημαντικοί λόγοι για τη δημιουργία αυτού του θετικού εργασιακού περιβάλλοντος.» 

Το όραμα του Herman Knaust (πρώην επιχειρηματία μανιταριών) στην Αμερική το 1952 ήταν να κτίσει μια εταιρεία που να ανθίσει σαν μανιτάρι. Σχεδόν 70 χρόνια μετά, η εταιρεία δεν έχει σταματήσει να εξελίσσεται μαζί με τους πελάτες της και να πρωτοπορεί σήμερα στον τομέα της φύλαξης και διαχείρισης πληροφοριών, με παρουσία σε 50 χώρες και έχοντας για πελάτες 95% των εταιρειών που είναι στη λίστα Fortune 1000, στην οποία παρουσιάζεται και η ίδια η εταιρεία.

Από πλευράς της Iron Mountain Cyprus η Άντρεα Αντωνίου, Διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρείας, αναφέρει τα εξής: «Ως εργοδότης επιλογής, η Iron Mountain Cyprus γνωρίζει καλά ότι τόσο οι προσωπικές αξίες όσο και η επαγγελματική δεοντολογία των ανθρώπων που αποτελούν την εταιρεία μας αποτελούν τη βάση των επιχειρηματικών της αξιών και εξασφαλίζουν υψηλή απόδοση και αξιοπιστία.

Οι έμπιστοι και έμπειροι ανθρώπινοι πόροι της εταιρείας αποτελούνται από άριστους επαγγελματίες που επενδύουν στην εταιρική κουλτούρα που χαρακτηρίζει την Iron Mountain παγκοσμίως. Η επαγγελματική μας ακεραιότητα και η ομαδική εργασία καθώς και η ασφάλεια και προστασία των συνεργατών μας, γνωρίζουμε ότι αναγνωρίζεται από την κάλυψη του απαιτητικού αλλά και συνεχώς αυξανόμενου χαρτοφυλακίου πελατών μας.»

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά