Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Οι αλλαγές στις Eπισιτιστικές Yπηρεσίες για το 2021

Η ΙΜΗ παρουσιάζει το “The Food & Beverage, HORECA Business Conference”, την Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Το Συνέδριο στοχεύει να παρουσιάσει αναλυτικά και να συζητήσει τις πρόσφατες τάσεις όπως καταγράφονται στον τομέα των Επισιτιστικών Υπηρεσιών. Καταξιωμένοι επαγγελματίες του χώρου -από το εξωτερικό και την Κύπρο- θα εστιάσουν σε θέματα που απασχολούν όλους όσοι δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Επισιτιστικών Υπηρεσιών. Μεταξύ άλλων, θα αναλυθούν έννοιες, όπως είναι η εξεύρεση και κατάρτιση προσωπικού, οι στρατηγικές Μάρκετινγκ, η Εξυπηρέτηση Πελατών, οι υπηρεσίες delivery και οι πρακτικές Εξοικονόμησης Ενέργειας.
 
Για τις τάσεις, εξελίξεις και αλλαγές που συμβαίνουν ήδη στις Επισιτιστικές Υπηρεσίες θα μιλήσει η κα Eva Ballarin, από την Ισπανία, ειδική σύμβουλος της βιομηχανίας Τουρισμού & Horeca. Η κα Ballarin είναι ανεξάρτητη ερευνήτρια στην ανάλυση των τάσεων και των καινοτομιών στρατηγικών του Τουρισμού, της Φιλοξενίας και των Εστιατορίων. Είναι διεθνής ομιλήτρια, μέλος του CONESTUR (το συμβουλευτικό Όργανο του Υπουργείο Βιομηχανίας, Εμπορίου και Τουρισμού της Ισπανίας) και διδάσκει στο Basque Culinary Center και σε άλλες σχολές Ανώτερης Εκπαίδευσης. Είναι η συγγραφέας του βιβλίου “Manual para Neo Hosteleros Valientes” (The Manual for brave neo-hoteliers) και διευθύντρια του Συνεδρίου HIP, ενός από τα μεγαλύτερα Συνέδρια Horeca της Ευρώπης. Ως εκ τούτου, θεωρείται μία από τις σημαντικότερες γυναίκες στον τομέα του Τουρισμού αλλά και της Ισπανικής Γαστρονομίας.
 
Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στην ελληνική και αγγλική γλώσσα. Για περισσότερες Πληροφορίες σχετικά με το Συνέδριο, κάντε κλικ εδώ.
Για να δηλώσετε Συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.
 
Το Συνέδριο απευθύνεται προς: επιχειρηματίες και ανώτερα στελέχη επιχειρήσεων κι οργανισμών που δραστηριοποιούνται στους κλάδους των Εστιατορίων και των Χώρων Εστίασης, της Φιλοξενίας και του Τουρισμού.
 
Διοργανωτής: ΙΜΗ
Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Foody, MCC BEST VALUE Ltd. και Pissis Ltd
Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό IN Business, περιοδικό GOLD και πόρταλ REPORTER
 
Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:
Τηλ.: 22505555 | Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείοevents@imhbusiness.com
Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com  
 
*Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί με την φυσική παρουσία των συνέδρων, με βάση όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που θα ισχύουν κατά την δεδομένη χρονική περίοδο. Την ημέρα διεξαγωγής του Συνεδρίου, η εμφάνιση των ομιλητών από το εξωτερικό θα γίνεται είτε μέσω ηλεκτρονικών εφαρμογών είτε μέσω οπτικογραφημένου υλικού (video).

Δειτε Επισης

Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη