Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Στρατηγική συνεργασία Πανεπιστημίου Frederick με London School of Business και Finance

Το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Frederick και το London School of Business and Finance (LSBF) έχουν συνάψει στρατηγική συνεργασία προκειμένου να προσφέρουν πρόγραμμα διαδικτυακών μαθήματών υψηλής ποιότητας για ολοκληρωμένη προετοιμασία για επιτυχία στις εξετάσεις ACCA στην Κύπρο.

Τα μαθήματα παραδίδονται από βραβευμένους και καταξιωμένους καθηγητές του Ηνωμένου Βασιλείου, μέσω μιας καινοτόμου διαδικτυακής πλατφόρμας μάθησης, η οποία επιτρέπει στους συμμετέχοντες να τα παρακολουθήσουν είτε βιντεοσκοπημένα είτε ζωντανά από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Οι συμμετέχοντες έχουν επίσης στη διάθεσή τους ατομική καθοδήγηση από έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό στην Κύπρο, ώστε να επιταχύνουν τη διαδικασία μάθησης και ανάπτυξης τους, αλλά και να έχουν στήριξη και ενθάρρυνση καθόλη τη διάρκεια του προγράμματος. Επιπρόσθετα, οι συμμετέχοντες έχουν πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία υλικού, που είναι διατυπωμένο με ξεκάθαρο, περιεκτικό και κατανοητό τρόπο και περιέχει πολλά παραδείγματα και ασκήσεις, με σκοπό την αποτελεσματικότερη μάθηση και την επιτυχία στις εξετάσεις. Ειδική έμφαση έχει δοθεί σε συνεδρίες επανάληψης ύλης, με δείγματα γραπτών, ερωτο-απαντήσεις και βίντεο για όλη την ύλη του ACCA.

Ο Γιώργος Σκορδής, Fellow Chartered Certified Accountant FCCA UK και ACCA Mentor του προγράμματος αυτού, ανέφερε: «Το London School of Business and Finance είναι ACCA Approved Learning Partner και έχει καθιερωθεί στην παροχή παγκοσμίως αναγνωρισμένων προγραμμάτων και επαγγελματικών τίτλων στον τομέα του Business. Η στρατηγική συνεργασία του με το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Frederick εγγυάται ότι οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν υψηλής ποιότητας εκπαίδευση και καθοδήγηση, με απόλυτη ευελιξία και παράλληλα καθοδήγηση από διδάσκοντες στην Κύπρο. Τα διαδικτυακά πακέτα ACCA που προσφέρουμε έχουν ως στόχο να επιταχύνουν την ανέλιξη των επαγγελματιών στον τομέα της λογιστικής και των χρηματοοικονομικών, παρέχοντας όχι μόνο τα πιο αναγνωρισμένα παγκοσμίως λογιστικά προσόντα, αλλά και τις πρακτικές δεξιότητες που αναζητούν οι εργοδότες σήμερα».

Τα μαθήματα για τις εξετάσεις του Μαρτίου 2021 ξεκινούν τον Ιανουάριο του 2021. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.frederick.ac.cy/ACCA ή επικοινωνήστε με το Εκπαιδευτικό και Εξεταστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Frederick στο +357-22394429.  

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
Κέντρο Κοινωνικής Καινοτομίας: Ενημερωτική συνάντηση με λειτουργούς των ΜΜΕ
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ