Αν σκέφτεσαι Fetch, τα σκέφτεσαι όλα!

Ας σκεφτούμε το εξής σενάριο: βρίσκεσαι εκτός σπιτιού. Ας υποθέσουμε πως είσαι ακόμη στη δουλειά κουρασμένος, πιεσμένος και άκεφος. Χρειάζεσαι πράγματα από το super market για το φαγητό που θα μαγειρέψεις, ξέχασες τα πράγματα του μωρού και δεν έχεις αγοράσει ένα δώρο για το party που θα πας το βράδυ. Σχολάς σε λίγη ώρα αλλά δεν προλαβαίνεις να επισκεφτείς  κάποιο κατάστημα για να αγοράσεις όσα χρειάζεσαι. Η κίνηση είναι ανυπόφορη και η πολυκοσμία κουραστική. 
 
Έχει ήδη σκεφτεί τι χρειάζεσαι. Αν η επόμενη σκέψη είναι το fetch, τότε η επιθυμία σου υλοποιήθηκε!
 
Τι είναι το Fetch ρωτάς; Το Fetch είναι ένα application το οποίο δωρεάν, μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό σου. Σε αυτό είναι εγγεγραμμένα καταστήματα τα οποία μέσω της πλατφόρμας πουλούν όλα τα προϊόντα τους. Όταν κάποιος χρήστης κάνει μια παραγγελία, μέσω της πλατφόρμας, η παραγγελία ετοιμάζεται αμέσως από το κατάστημα και ο Fetcher την παραλαμβάνει για να τη παραδώσει, στη διεύθυνση που έχει ορίσει ο χρήστης. 
 
Τι προϊόντα μπορεί κάποιος να βρει στο Fetch; Ό,τι χρειάζεται. Τι είναι αυτό που επιθυμείς; Προϊόντα ομορφιάς; Βιβλία και Γραφική Ύλη; Αξεσουάρ Αυτοκινήτου; Καφέ; Γλυκά; Είδη Περιπτέρου; Ηλεκτρονικά Είδη; Games; Λουλούδια; Ρούχα; Παπούτσια; Είδη Σπιτιού; Καθαριστικά; Τρόφιμα; Δώρα; Κάτι από το Φαρμακείο μήπως;
 
Δεν μπορεί να γίνει πιο απλό. Όσο απλή είναι και η σκέψη, άλλο τόσο απλή είναι η χρήση του Fetch.
 
Εκτός από απλό, είναι εύκολο και ασφαλές να κάνει κάποιος την παραγγελία του μέσω της πλατφόρμας. Χωρίς την κίνηση της διαδρομής για να φτάσεις στο κατάστημα, την ταλαιπωρία του παρκαρίσματος, την πολυκοσμία του καταστήματος, την ανασφάλεια της πανδημίας και κάθε απρόβλεπτη καθυστέρηση, όσα χρειάζεστε και επιθυμείτε έρχονται στην πόρτα σου χωρίς ταλαιπωρία και με ασφάλεια.
 
Αν λοιπόν έχει σκεφτεί τι θέλεις, ήρθε η ώρα να σκεφτείς το Fetch.
 
Λίγα Λόγια για το Fetch
Το Fetch είναι η πρώτη on-demand πλατφόρμα λιανικής αγοράς και παράδοσης στην Κύπρο, μέλος του Ομίλου G.A.P Vassilopoulos.
 
Ο Όμιλος με τη νέα υπηρεσία, Fetch, δίνει την ευκαιρία στους καταναλωτές όχι μόνο να αγοράσουν προϊόντα στο διαδίκτυο, αλλά και να παραλάβουν τις αγορές τους στην πόρτα τους σε λίγα λεπτά.
 
Η δημιουργία του Fetch επετεύχθη αποκλειστικά μέσω της τεχνολογίας και του συνδυασμού της τεχνογνωσίας των Logistics που έχει ο Όμιλος ως νούμερο ένα πάροχος σε αυτό τον τομέα.
 
Πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις
Οι επιχειρήσεις μπορούν να ενταχθούν δωρεάν στην πλατφόρμα του Fetch προσεγγίζοντας νέους πελάτες, αυξάνοντας τις πωλήσεις τους, μέσω απλών διαδικασιών, χωρίς να ανησυχούν για την παράδοση.
 
Με το Fetch, οι τοπικές επιχειρήσεις μπορούν να ανταγωνιστούν πλατφόρμες του εξωτερικού, προσφέροντας άμεση παράδοση των προϊόντων τους στους πελάτες τους χωρίς να χρειάζεται να συντηρούν πολυέξοδες υπηρεσίες delivery.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά