Κ. Κώστα: Ορόσημο για τον επιχειρηματικό κόσμο τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards

Ορόσημο για τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου χαρακτήρισε τα ΚΕΒΕ Business Leader Awards στον χαιρετισμό του ο Κώστας Κώστα Γενικός Διευθυντής των Γενικών Ασφαλειών Κύπρου, στο πλαίσιο της τελετής απονομής των 7ων ΚΕΒΕ Business Leader Awards.
 
Ο κ. Κώστα υπογράμμισε πως μέσα από τις βραβεύσεις τα τελευταία επτά χρόνια αναγνωρίζονται οι επιχειρηματίες που συνέβαλαν με το έργο και τη συνολική προσφορά τους στην οικονομία. «Ουσιαστικά στην πρόοδο της ίδιας της χώρας. Παράλληλα, δημιουργούν αίσθημα κοινότητας βασισμένης σε πολύτιμες αξίες όπως η αριστεία, η καινοτομία, η αξιοπιστία και η εμπιστοσύνη».
 
«Στις Γενικές Ασφάλειες Κύπρου ταυτιζόμαστε και υιοθετούμε τις αξίες αυτές. Μας καθοδηγούν, εδώ και 70 χρόνια, που διαδραματίζουμε ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής βιομηχανίας. Δεν είναι λίγοι οι οργανισμοί που δοκιμάστηκαν. Είδαμε στελέχη και εργαζόμενους να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Πελάτες και εργαζομένους να καλούνται να συνηθίσουν σε μια νέα πραγματικότητα.
 
Αισθάνομαι ότι, μέσα από τις δυσκολίες βγαίνουμε νικητές. Δηλώνουμε παρόντες και ξανασυναντιόμαστε για να επιβραβεύσουμε όσους ξεχωρίζουν και το κυριότερο όσους προσαρμόζονται.

Αυτό ισχύει και για τον κλάδο της ασφαλιστικής βιομηχανίας αλλά και για την εταιρεία μας, η οποία επέδειξε ισχυρές αντοχές στη διαχείριση της κρίσης.
 
Στις Γενικές είμαστε περήφανοι που αναγνωριζόμαστε ως ένας από τους πιο αξιόπιστους ασφαλιστικούς οργανισμούς στην αγορά προσφέροντας αξία τους πελάτες μας. Συνεχίζουμε δυναμικά με αμεσότητα και ανταποκρινόμαστε στις ζωτικές, ανθρώπινες ανάγκες εργαζομένων, πελατών και συνεργατών».
 
Τέλος, ο κ. Κώστα τόνισε πως φέτος είναι πιο κρίσιμο από ποτέ να στηρίξουμε την κυπριακή επιχειρηματικότητα, να τιμήσουμε αυτούς που ξεχώρισαν και να αναγνωρίσουμε τους πρωταγωνιστές πίσω από τις εταιρείες.

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά