Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Έντονο ενδιαφέρον για το Διαδικτυακό σεμινάριο από τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβητών Κύπρου

Ο Σύνδεσμος Διαμεσολαβητών Κύπρου οργάνωσε με επιτυχία το διαδικτυακό σεμινάριο, «Η σημασία της ενίσχυσης της εμπιστοσύνης στη διαμεσολάβηση» στις 3 Δεκεμβρίου 2020, στις 17:00 μ.μ.-18:00 μ.μ. Το διαδικτυακό σεμινάριο φιλοξένησε η Infocredit Professional Education. 

Το σεμινάριο με εισηγητή τον διεθνώς καταξιωμένο διαμεσολαβητή / διαπραγματευτή κύριο Willem Meuwissen, είχε ως στόχο την ανάδειξη του ρόλου της ορθής διαμεσολάβησης και τη σημασία της στις εμπορικές σχέσεις. Το διαδικτυακό σεμινάριο προσέλκυσε σημαντικό αριθμό επαγγελματιών από διάφορους κλάδους, όπου είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν τις δυνατότητες τους στη διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση. Οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν για πρακτικές που οδηγούν σε ένα ειρηνικό και προσοδοφόρο εργασιακό περιβάλλον κτίζοντας μακροχρόνιες συνεργασίες αμοιβαίου οφέλους.

Ο ομιλητής του διαδικτυακού σεμιναρίου κ. Willem Meuwissen, ειδικός στη διαπραγμάτευση και διαμεσολάβηση, είναι δικαστής του Εμπορικού Εταιρικού Δικαίου και ακινήτων. Είναι μόνιμο μέλος της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Διαμεσολάβησης του Βελγίου και μέλος της Επιτροπής ADR της Flemish Bar Association. Είναι επίσης συγγραφέας πολλών δημοσιεύσεων που αφορούν το Εμπορικό Δίκαιο και τη Διαμεσολάβηση. Ο Willem Meuwissen διορίζεται τακτικά ως μεσολαβητής, τόσο από τα δικαστήρια όσο και από ιδιώτες σε σημαντικές εμπορικές και εργασιακές διαφορές.
Χαιρετισμό στο διαδικτυακό σεμινάριο απεύθυνε ο κ. Θεόδωρος Κρίγγου, Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Κύπρου.

Κατ' απαίτηση του κοινού, το διαδικτυακό σεμινάριο θα είναι διαθέσιμο σε λίγες μέρες online για να μπορεί να το παρακολουθήσει όποιος επιθυμεί.
 
Όραμα και Στόχοι του Συνδέσμου Διαμεσολαβητών Κύπρου
Το Όραμα του ΣΔΚ, όπως αυτό καθορίστηκε κατά την ίδρυσή του και παραμένει αναλλοίωτο μέσα στον χρόνο, είναι η συμβολή του Συνδέσμου στη δημιουργία μιας ειρηνικής κοινωνίας διαμέσου της φιλοσοφίας της Διαμεσολάβησης.  Κύρια προτεραιότητα του Συνδέσμου αποτελεί η διάδοση της φιλοσοφίας της Διαμεσολάβησης μέσω σεμιναρίων, συνεδρίων, ενημερωτικών συναντήσεων και άλλων δραστηριοτήτων.

Ο ΣΔΚ στοχεύει να είναι ένας ανεξάρτητος και ενθουσιώδης Σύνδεσμος, με τοπική και διεθνή παρουσία και αναγνώριση, που να διασφαλίζει την ποιοτική παροχή διαμεσολαβητικών υπηρεσιών, μέσω άριστα εκπαιδευμένων επαγγελματιών διαμεσολαβητών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβητών Κύπρου, επισκεφθείτε: https://www.mediation.org.cy/
 
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το διαδικτυακό σεμινάριο, επικοινωνήστε στο 22 398 055 ή μέσω email στο marketing@infocreditgroup.com.  
 
Διοργανωτής: Cyprus Association of Mediators
Hosted by: Infocredit Professional Education

Δειτε Επισης

Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Μήνυμα από Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου και Τρ. Κύπρου για Πορεία Χριστοδούλας-«Να είσαι εκεί»
O Υπουργός Εσωτερικών για το μεταναστευτικό στο Nicosia Economic Congress
Πέραν κάθε προσδοκίας το ενδιαφέρον για το sCYence Fair 2024-Παρατείνονται μέχρι 10 Απριλίου οι εγγραφές
ECR Case Study: Πρόληψη ελλείψεων και διαθεσιμότητα στο ράφι
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά