ΕY Attractiveness Survey Cyprus 2020 Digital Event

Αύριο, Τετάρτη, 16 Δεκεμβρίου 2020, η διαδικτυακή εκδήλωση ΕY Attractiveness Survey Cyprus 2020, μεταξύ 15:00 και 16:15, για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων της πρώτης έρευνας με θέμα την ελκυστικότητα της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού. 

Η έρευνα, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του ευρύτερου προγράμματος EY Attractiveness, μίας σειράς ερευνών που διεξάγει η ΕΥ σε παγκόσμιο επίπεδο σε σχέση με ξένες επενδύσεις, αναλύει τις επιδόσεις της χώρας μας στον τομέα προσέλκυσης επενδύσεων τα τελευταία χρόνια. Καταγράφει μεταξύ άλλων τις απόψεις της διεθνούς επενδυτικής κοινότητας για τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, με βάση δείγμα στελεχών μεγάλων, ξένων επιχειρήσεων, εκ των οποίων περίπου το 50% έχουν ήδη επενδυτική παρουσία στην Κύπρο.

Η παρουσίαση της έρευνας θα πραγματοποιηθεί από τον κύριο Στέλιο Δημητρίου, Συνέταιρο και Επικεφαλής του Τμήματος Συμβουλευτικών Υπηρεσιών Εταιρικής Στρατηγικής και Συναλλαγών της EY Κύπρου. Θα ακολουθήσουν δηλώσεις από ξένους επενδυτές για τους λόγους που τους οδήγησαν στην απόφαση να επενδύσουν στην Κύπρο. Στη συνέχεια, η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με μια συζήτηση στρογγυλής τραπέζης με τη συμμετοχή του Υπουργού Εξωτερικών κύριου Νίκου Χριστοδουλίδη και της Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας κυρίας Νατάσας Πηλείδου με στόχο τον εποικοδομητικό διάλογο και προβληματισμό γύρω από τα ευρήματα της έρευνας, καθώς και την παραγωγή ιδεών και εισηγήσεων για την περαιτέρω βελτίωση της ελκυστικότητας της Κύπρου.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: ΕΥ Κύπρου

Συντονιστής: IMH

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με την IMH: τηλέφωνο: 22505555 │ φαξ: 22679820, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com, ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»